Bianca Ingrossos intima bekännelser – om vilda sexlivet: ”Var bakom ett sophus”

Bianca Ingrosso är känd för mycket – bland annat för sin öppenhet om privatlivet.

Vi har tidigare skrivit om att den 25-åriga stockholmaren berättat om sin favoritställning och sitt vildaste sexdygn – och den välkända entreprenören syns dagligen på såväl internet som i olika TV-program.

För en tid sedan valde hon dessutom att tala ut som sina egna sexfilmer i podcasten ”Tankar med” – och som alltid med Bianca, så väckte det otroligt starka reaktioner.

View this post on Instagram

Snart börjar Talang hörni 🙌🏻😘🎉

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Ni har kanske sett henne i Wahlgrens värld, som en del av juryn i Talang, följt hennes blogg eller handlat hennes skönhetsprodukter. Bianca Ingrosso är en riktig mångsysslare – som på senare år tagit Sverige med storm.

Pratade ut om sitt sexliv

Hon rör dessutom verkligen upp känslor. Den 25-åriga stockholmaren är otroligt populär bland många, men får också hat av en hel del. Elaka kommentarer och smutskastning ska man så klart inte acceptera, men det här är en kvinna med skinn på näsan.

Kanske är det därför hon vågar vara så öppen med sitt privatliv.

För en tid sedan var Bianca med i Daniel Redgerts podcast ”Tankar med” – och då kom sex på tal. Ett ämne som Bianca sannerligen inte räds att tala ut om.

– Jag gillar sex. Jag gillar inte romantiskt sex, fint sex – utan jag är ganska framåt i sex, kan man säga, berättade hon.

Förevigar sina sexstunder

Därefter fortsatte Bianca med att avslöja att hon tycker det är trist att bara ”ligga” i sitt eget sovrum.

– Det konstigaste stället jag haft sex på var bakom ett sophus. Hemma har jag haft sex på köksön, soffan i vardagsrummet, mammas säng, trappan, badrummet, Benjamins säng, bubbelpoolen, badkaret, bilen.

View this post on Instagram

💋💋 Makeup & Hair by @byemeliejonsson

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Bianca erkände också att hon tycker om att föreviga sexstunderna – och att hon både har nakenbilder och filmklipp sparade i sin mobil.

– Jag har mycket snuskbilder i min telefon. Nakenbilder? Kanske. Inte bara på mig, sa TV-stjärnan – och fick då följdfrågan om hon brukade filma sina samlag.

– Det har hänt! Så jag vill inte tappa den här telefonen, haha!

Vad tycker du om Bianca och hennes öppenhet? Kommentera gärna på Facebook, eller dela vidare artikeln för att berätta om dina tankar, men vi ber er verkligen att hålla god ton.

Bara för att någon talar ut om sitt sexliv, så är det inte fritt fram att kasta skit på den personen!