Bianca Ingrossos intima bekännelse: Detta är min favoritställning i sängen

Bianca Ingrosso har vuxit fram till en av Sveriges största kändisar.

Vad 25-åringen än gör så väcker det känslor – och hon syns dagligen på TV, i tidningarna och inom sociala medier. Bianca är ofta ärlig, uppriktig och rak i sina åsikter – och har genom åren varit väldigt öppen kring till exempel sex.

Nu kommer nästa intima avslöjande på stjärnans Youtube-kanal – när hon avslöjar vilken som är hennes favoritsexställning.

View this post on Instagram

Nu ska jag äta BRUNCH med familjen 😋

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Ja, Bianca Ingrosso är väldigt öppen om mycket i sitt liv. Hon berättar gladeligen om allt från sitt jobb till hemligheter inom familjen – eller bjuder sina följare på snaskiga detaljer om sitt kärleksliv.

Bianca Ingrossos favoritställning

Den 25-åriga influencern är tillsammans med Philippe Cohen – även om paret gjort slut ett antal gånger under de senaste åren. Även det har Biancas fans kunnat följa – bland annat via hennes populära Youtube-kanal.

I ett nytt klipp på den har hon nu svarat på tittarfrågor – och det var flera spännande ämnen som kom på tal. Det som verkar ha väckt flest reaktioner är kändisens svar på frågan vilken som är hennes favoritställning, vilket även Expressen skrivit om.

Som alltid, så ger Bianca ett ärligt svar.

– Killen sitter upp och jag rider honom, fast jag håller benen så här, säger Bianca och pekar åt sidorna.

– Mina ben är vid hans händer. Den ställningen tycker jag är nice.

Här är Biancas ”frikort”

25-åringen svarar också på frågan om föredrar att onanera eller ha sex.

– Självklart att ha sex!

Vilken person i kändisvärlden hade då Bianca helst velat ha sex med? Alltså vem är hennes ”frikort”, som det kallas. Ja, även det får man reda på – och det är Charlie Hunnam från TV-serien Sons of Anarchy. Hon poängterar dock att ingen kan mäta sig med hennes pojkvän.

– Philippe är det absolut snyggaste jag sett. Jag menar inte att han (Charlie Hunnam) är snyggare än Philippe. Nu pratar vi namn inom kändisvärlden, säger Bianca.

Åsikterna går isär om Bianca Ingrosso, men jag tycker verkligen att hon bör hyllas för sitt raka och ärliga sätt. Håller du med? Tryck då på dela-knappen!