Bianca Ingrossos intima avslöjande – om sex och snoppar: ”Oh my god”

Bianca Ingrosso, 25, är ett av våra mest sedda ansikten idag.

Den unga entreprenören har synts i ett flertal tv-produktioner, podcaster och på Instagram där över en miljon människor dagligen får följa med i Biancas vardag.

Bianca har även gjort sig känd för att vara rak, ärlig och inte alls rädd för att bjuda tittarna, lyssnarna eller följarna på detaljer ur sitt liv.

I podcasten Måndagsvibe avslöjar hon nya detaljer ur sitt sexliv, bland annat om hur en snopp ska vara.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen, 26, har under flera år varit ihop till och från.

När de varit ifrån varandra har Bianca träffat andra killar, något som inte alltid gått särskilt bra.

”Det är helt sjukt”

I Måndagsvibe berättar Bianca bland annat om hur hon inte gillar one night stands.

– Alltså one night stands, jag har aldrig varit en sån tjej. Alltså jag och Phillipe, jag har ändå varit singel i många perioder under våra sex år men alltså jag är ingen one night stand brud, säger Bianca i podcasten enligt Expressen.

25-åringen avslöjar även att hon legat med en känd musiker utan att avslöja vem, men säger också att hon ångrar kvällen.

– Jag låg med en kille en gång, han är offentlig, han bara låg och pratade om sig själv dagen efter. Han låg och spelade sin musik.  Åh herregud, vad håller du på med liksom? Jag bara okej, jag måste gå härifrån, säger Bianca i podcasten enligt Expressen.

Listar avtändande saker

Bianca utvecklar och berättar var hon absolut inte går igång på hos killar.

– Jag blir så lätt äcklad av killar, det är helt sjukt. Jag kan verkligen gilla en kille och så har vi sex och jag bara oh my god. Jag måste också säga, killar som stönar. Alltså sluta upp nu! säger Bianca i podcasten enligt Expressen.

Som pricken över i avslöjar 25-åringen även hur en snopp ska vara: omskuren.

– Det känns jättefräscht, jag blir lite äcklad av slajmiga snoppar, säger Bianca i podcasten enligt Expressen.

Oavsett vad du tänker om Bianca, så ber vi dig nu att hålla god ton – men lämna gärna en kommentar på Facebook, eller dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!