Bilist körde rakt ned i floden – blev livrädd för liten spindel

Att vara rädd för spindlar är bland de vanligaste fobierna som finns hos oss människor. Det har att göra med att människan för tusentals år sedan inte kunde se skillnad på en giftig spindel från en ofarlig spindel när vi jagade ute i naturen.

Det är med andra ord biologiskt inpräntat i oss att haja till litegrann när vi ser en spindel eftersom den kan innebära fara, även om vi i dagens moderna samhälle ganska sällan råkar ut för spindlar.

Det kan dock vara svårt att bortse från sin fobi, vilket en kvinna från Georgia i USA fick erfara.

Hon fick nämligen syn på en spindel när hon körde bil och blev så rädd att hon körde bilen rakt ned i en flod, skriver NBC.

 

Att vara ute i naturen kan vara bland de mest lugnande aktiviteterna som finns. Man är bara där och existerar, helt enkelt. Dock blir det lätt problematiskt om man är rädd för spindlar, då de lätt dyker upp när man är ute i naturen.

Fick syn på spindeln i bilen

En kvinna från Georgia i södra USA hade åkt ut i naturen för att paddla lite kajak.

Efter att ha sjösatt kajaken skulle kvinnan parkera sin bil, men när hon satte sig i bilen igen upptäckte hon att hon fått en medpassagerare med åtta ben som knatat in i bilen.

Spindeln tog plats i kvinnans knä, vilket skrämde kvinnan så pass att hon hoppade ut ur bilen.

Problemet var dock att kvinnan släppt handbromsen innan hon lämnade bilen, vilket ledde till att den rullade ned i floden, bredvid kajaken.

Kallat in dykare

Bilen sjönk sedan ned i floden, tillsammans med spindeln som blev kvar inuti.

Kvinnan tog hjälp av en båt i närheten men bilen kunde tyvärr inte räddas.

Istället har man nu kallat in dykare via kvinnans försäkringsbolag för att försöka hitta bilen och dra upp den.

Visst kan man bli rädd för spindlar men vad synd att förlora sin bil! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!