Blev kränkt av rumpdansen på TV – nu vill aktivisten stämma ansvariga på galen rekordsumma

I USA är det vanligare och mer vedertaget att man stämmer företag eller andra människor än här i Sverige. Vi har väl alla hört talas om när McDonalds åkte på en saftig stämning för att man hade serverat för varmt kaffe?

Nu är det en kristen aktivist som blev mäkta upprörd under en, enligt honom, alldeles för sensuell halvtidsshow under ett stort idrottsevenemang på TV.

Mannen känner sig nu så pass kränkt och upprörd att han planerar en stämning på sanslösa 867 biljoner dollar!

Shakiras och Jennifer Lopezs show

Alla vet nog vad en miljon är. Kanske även en miljard. Vad kommer därefter då?

Det är biljon som alltså är ett tal följt av tolv nollor. Det är 867 sådana, i dollar, som Dave Daubenmire nu är inne på att stämma ett antal olika aktörer på.

Bild: Facebook

Ilskan kommer från halvtidsshowen under det stora amerikanska idrottsevenemanget Super Bowl. Artisterna Shakira och Jennifer Lopez intog scenen med dunder och brak. Det blev sång, latinamerikanskt eldig dans – och uppvisande av en hel del hud.

Att bland annat rumpor var i fokus under en del av numret uppskattades av miljontals glada TV-tittare, men inte av den kristne aktivisten Dave Daubenmire.

Bild: NFL/Youtube

Han planerar nu, enligt egen utsago på Facebook, att stämma ligan NFL, sponsorn Pepsi, TV-bolaget och andra inblandade för att ha ”skickat in porr i hans hus” den där kvällen.

Någon måste få betala för snusket

Den upprörde och ganska lättkränkte mannen menar att han och miljontals tonåringar landet över satte på TV:n för att se en match i amerikansk fotboll, men i stället tvingades kolla på ”skrevsmekande” och sensuell rumpdans.

Nu måste någon få betala för det här, tycker Daubenmire.

I klippet nedan kan du se uppträdandet som väckte ilskan, men sedan fortsätter artikeln!

Daubenmire är inte heller speciellt resonlig när det handlar om den eventuella summan – eller vad sägs om över 8 000 biljoner kronor?

Det är inte direkt något man själv skulle klara av att betala. För att tydliggöra hur galet det är så skrivs talet ut så här: 8 000 000 000 000 000.

Om det – mot all tänkbar förmodan – skulle gå igenom får vi hoppas att den nätta summan kan läka de djupa såren som Shakiras och Jennifer Lopez dans satte i honom.

Vad tycker du om det här? Jag anser att det är galenskap, Dave kunde faktiskt bara ha kollat bort från TV:n om det nu var så hemskt. Håller du med? Tryck då på dela-knappen!