Bruden läser sina löften vid altaret – då avslöjas lömsk hemlighet som får hela kyrkan att tappa andan

Att skrida till altaret med sin älskade är bland det mest nervösa man kan göra, även om det är en bra sorts nervositet som vi brukar kalla ”fjärilar i magen.”

Men den här bruden led nog av en helt annan typ av nervositet när hon stod framför mannen som skulle bli hennes man och skulle läsa upp sina löften.

Kvällen innan hade hon nämligen fått ett besked som vände upp och ned på hela hennes värld, skriver sajten Unilad.

Kvinnan som skulle stå brud har själv skrivit ut sin berättelse på sajten Whimn under det antagna namnet Casey om hur hennes bröllopsdag blev något helt annat än en glädjens dag.

Surrade till i telefonen

Casey var ute och drack vin med sina brudtärnor kvällen innan bröllopet när telefonen plötsligt surrade till.

Hon plockade upp telefonen i tron om att det var ytterligare ett grattis-meddelande från någon av hennes vänner.

Men istället var meddelandet från ett nummer hon inte hade. Meddelandet innehöll flera bilder från en sms-konversation mellan hennes blivande make – och kvinnan som var hans älskarinna.

”Önskar att min flickvän var lika duktig”

Meddelandena som pojkvännen och älskarinnan hade skickat till varandra var mer än väldetaljerade.

”I helgen är det du och jag, snygging. Din kropp är helt otrolig och du vet verkligen hur man använder den. Jag önskar att min flickvän var lika duktig i sängen,” stod det tillsammans med ett litet meddelande från älskarinnan: ”Jag skulle inte gifta mig med den här mannen. Kommer du?”

Paret på bilden har inget med den här nyheten att göra. Bildkälla: Flickr

Ville ställa in bröllopet

Casey blev självklart oerhört chockad av älskarinnans avslöjande, men kände samtidigt en samhörighet med henne eftersom de båda blivit bedragna av samma man.

Efter att ha visat upp meddelandena för sina vänner krävde de direkt att Casey ställde in bröllopet.

Men Casey hade fått en briljant idé.

Dök upp vid altaret

På bröllopsdagen klev Casey upp och gjorde sig i ordning för bröllopet, helt enligt planerna.

Men när hon stod inför hela kyrkan och skulle läsa sina löften avslöjades henne briljanta plan.

– Det kommer inte att bli något bröllop idag. Min blivande make är inte den jag trodde att han var, sade Casey framför en chockad publik.

”Firar ärligheten istället”

Casey läste sedan upp meddelandet hon fått dagen innan samtidigt som hennes make sprang ut ur kyrkan, sedan tog hon till orda igen.

– Jag älskar alla er som kommit hit idag och är väldigt tacksam över det. Men tyvärr är bröllopet som sagt inställt, istället tycker jag vi tar det här tillfället till att fira ärlighet istället!

Det här är vad jag kallar utmärkt hämnd – den otrogne skitstöveln fick verkligen vad han förtjänade! Tryck på dela-knappen så att dina vänner får läsa om hur det går om man beter sig som ett arsle.