Butiken anklagar kund för att gömma varor i byxorna – då drar han ner gylfen och lämnar chefen helt mållös

Engelsmannen Steve, en 47-årig man, var och handlade kläder med sin flickvän när personalen plötsligt anklagade honom för att ha snattat.

Man pekade på mannens byxor och påstod att en bula var gömda plagg och varor som tillhörde butiken.

Det visade sig dock vara något helt annat, skriver Ladbible.

Att shoppa kan man tycka olika om. En del älskar det och skulle säkerligen gärna bo i en provhytt, andra är mindre roade av att gå i butiker och tröttnar efter en kvart. För Steve, 47, skulle en jakt på nya klädesplagg plötsligt ta en chockartad vändning.

Hävdade att Steve hade snattat

Han befann sig i butiken Scotts Menswear i staden Stoke-on-Trent med sin flickvän Mandy och skulle precis betala för sina kläder när det uppstod problem. Då kom butikschefen fram, pekade på en bula i Steves byxor och påstod att han hade snattat.

– Jag hade tajta jeans på mig den här dagen och det var en bula där, absolut, säger mannen, enligt Ladbible. Det är ju dock inte olagligt, menar Steve, som svarade butikspersonalen med att han definitivt inte hade stulit något.

Bild: Pxhere

Butikschefen vägrade dock att tro på kundens ord. Inte blev det bättre när Steve dessutom påtalade att bulan bara var hans enorma penis – inte några undangömda varor.

– Jag kan ju inte göra något åt hur jag är skapt, säger han.

Kallade på säkerhetsvakt

Steve blev till slut så pass frustrerad av anklagelserna att han för att bevisa sin oskuld drog ner sina byxor – inför ögonen på hela butiken. Chefen var dock ändå inte helt nöjd.

– Han fortsatte fråga vad bulan var för något, berättar kunden.

Bild: Shutterstock

Det hela slutade med att den påstridige butiksinnehavaren kallade dit en säkerhetsvakt som tog med sig Steve in i ett annat rum där han helt enkelt fick visa upp sin enorma penis – som han påstår mäter cirka 25 centimeter – och att det var den som skapade bulan.

– Jag drog av mig kalsongerna. Då skakade han bara på huvudet och gick ut till butikschefen och förklarade situationen. Det var det knäppaste jag någonsin upplevt, säger Steve, som därefter tilläts lämna butiken.

Då med både kalsonger och byxor på plats igen.

Känner du kanske någon som skulle kunna råka ut för något liknande? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här tokiga nyheten till dina vänner!