Chauffören tröttnar på ideliga inbrott i sin bil – skriver barnförbjuden lapp som ger tjuven sitt livs chock

Att drabbas av inbrott är både irriterande och läskigt.

Det blir ofta en himla massa tråkigt arbete med att städa upp och kontakta försäkringsbolag – bara för att en egoistisk tjuv inte kunde skilja på ditt och mitt.

En man tröttnade på att en ligist bröt sig i hans bil gång på gång – och beslutade sig därför för att skriva en liten ”hälsning” till nästa tröttsamma inbrott.

En svensk man hade drabbats av tre inbrott i sin bil inom loppet av en enda månad. Det fick bägaren att rinna över, vilket nog alla kan förstå. Han verkade övertygad om att det var en och samma tjuv som stod för djävulskapen – och bestämde sig därför för att skriva en lapp som han fäste inne i sitt fordon.

Skrev ilsken lapp till inbrottstjuven

Den var givetvis riktad till tjuven nästa gång idioten slog till.

Det är hårda ordval, en del svordomar och vassa formuleringar, så ni som inte tål sådant ska nog inte heller läsa vidare. Mannen skrev följande (vi har skrivit ut texten under bilden):

”Hejsan hoppsan din lilla horunge!

Eftersom du nu gjort inbrott i min bil 3 gånger under 1 månads tid så börjar jag bli jävligt nyfiken på vad fan i hela helvete du letar efter?!

Svar: ________

Jag är lastbilschaufför och åker runt i en svettig jävla Citroen, tror du på fullaste allvar att det kommer finnas 1 kg kokain i handskfacket? Det värdefullaste du kommer hitta är pantburkarna på golvet, sorry!

Du måste fan ha gått igenom bilen bättre än narkotikapolisen så som du vänner till varje jävla gång du är på besök.

Skulle det vara så att du möjligtvis hittat min extra nyckel som varit borta nu i över 2 år så får du gärna lägga fram den!

PS. Jag respekterar att det inte är ditt fel att dina föräldrar är syskon, men SNÄLLA ge fan i min bil nu”.

Fick sig troligen en rejäl chock

Här var det ord och inga visor. Jag kan verkligen förstå mannens frustration – och den blir än mer påtaglig när man läser hans irriterade lapp.

Om tjuven nu slog till ytterligare en gång får man nog räkna med att det blev en ordentlig chock! Vem vet – förhoppningsvis hjälpte den lilla ”hälsningen”!

Vad anser du – gjorde mannen rätt eller fel? Tryck nu på dela-knappen här under för att tycka till om hans arga lapp!