Donald Trump landar i Europa – möts av enorm ”penisprotest”

Under måndagen landar Donald Trump i Storbritannien för ett uppmärksammat statsbesök som varar i tre dagar.

Då möts USA:s president av en enorm penis – och ett syrligt budskap om klimatkrisen.

Miljökämpen Ollie Nancarrow har spenderat hela helgen med att förbereda en protest riktad mot Donald Trump inför presidentens besök som inleds i London, vilket Aftonbladet rapporterat om.

”Hörru Trump”

Det är dock inte vilken protest som helst, utan 18-åringen har klippt gräsmattan utanför familjens hus så att det skapats en enorm penis med tillhörande meddelandet ”Oi Trump”, ungefär ”Hörru Trump”.

Bild: Twitter/@born_eco

Tomten ligger intill Stansteds flygplats där Trumps flygplan Air Force One kommer att landa.

Bild: Twitter/@born_eco

Nancarrow har, utöver penisen, också klippt en modell av en isbjörn och skrivit ”Klimatförändringarna är på riktigt” med sin gräsklippare, rapporterar Bishop’s Stortford Independent.

– Donald Trump och hans förnekande av klimatförändringarna är inte välkomna här och jag vill att han blir fullt medveten om det när han landar, säger Ollie Nancarrow till tidningen.

Bild: Flickr

Besöket har redan på förhand skapat stora rubriker. Trump har bland annat lagt sig i valet av en ny premiärminister efter att Theresa May valde att avgå – och presidenten har dessutom sagt att han tycker att Storbritannien ska lämna EU utan ett avtal, en så kallad ”hård Brexit”.

Nu återstår det att se om Trump reagerar på den omskrivna och uppmärksammade penisprotesten.

Vad tycker du om detta? Gör Ollie rätt som protesterar, eller var det larvigt gjort? Dela gärna vidare den här artikeln om du tycker att Trump borde tänka mer på klimatet.