Drömjobbet: Nu kan du tjäna 10 000 kr om dagen – på att äta krispig bacon

Det sägs att man ska göra det man brinner för och vill här i livet – och att resten då löser sig.

Om det nu stämmer, så har vi hittat ett ”jobb” som kan passa de allra flesta. I alla fall de som inte har något emot krispig bacon i alla dess former.

Bacon är nog en av få matingredienser som jag inte kan tröttna på. Den där salta smaken är ju nästan som en orgasm för smaklökarna. Det passar till det mesta – att äta för sig själv, till hamburgare eller runt en köttbit. Till frukost, lunch eller middag.

Shutterstock

Det börjar vattnas i munnen av blotta tanken.

Timlön på över 1 000 kr

Nu är det företaget Farmer Boys som skapat en betald praktikplats för en lycklig person. Tjänsten gäller visserligen bara i en dag, men har man väl arbetat som professionell baconätare, så är min gissning att jobberbjudandena kommer att hagla in automatiskt framöver.

Lönen är dessutom otrolig. Man tjänar 1 000 dollar, motsvarade strax under 10 000 kronor – och ditt enda åtagande är att äta bacon under arbetsdagen som varar i 8 underbara timmar. Det blir alltså en timlön på över 1 000 kr. Vilket drömjobb!

Shutterstock

Nu är man på jakt efter världens mest dedikerade baconfantast.

Hos Farmer Boys, så tror vi stenhårt på feedback från kunderna och att lyssna på de som köper våra varor. Vi kände att genom att ta in vår första baconpraktikant, så adderar vi ytterligare ett lager till den filosofin. Det kommer kunna hjälpa oss att göra vår mat ännu bättre”, säger Larry Rusinko, vice VD och marknadschef på Farmer Boys, enligt sajten Delish.

Att ansöka är busenkelt. Allt du behöver göra är att lägga upp en bild eller en video på Instagram tillsammans med en smaskig beskrivning om varför just du är den som passar bäst för den här ärofyllda arbetsuppgiften.

Ansök senast 20 augusti

Glöm dock inte att använda hashtag #FarmerBoysBaconIntern och att tagga in @FarmerBoysFood i inlägget. På så vis kan företaget söka upp och se alla ”ansökningar”. Se dock till att din profil är öppen.

Sista datum för att publicera sitt inlägg är 20:e augusti. Vinnaren kommer att tillkännages en vecka senare.

Nu ska det sägas att konkurrensen är ganska hård (se inläggen nedan). En av de som ansökt har till exempel en bacontatuering.

https://www.instagram.com/p/B05LYasn89E/?utm_source=ig_embed

Känner du någon som passat perfekt för det här jobbet? Tagga då den personen på Facebook, eller Dela vidare den här underbara nyheten till dina baconälskande vänner!