Drömmen är sann: Äntligen lanserar Blossa bubbel-glöggen

Nu när julen kryper allt närmare börjar det också dra ihop till mysiga glöggfester. På senare år har nya glögg-sorter avlöst varandra på löpande band och vi har sett fler glöggsorter än vi kan räkna till.

Men frågan är om Blossas senaste tillskott är deras festligaste idé hittills – det är nämligen en blandning av glögg och glammigt bubbel!

GT-glögg, whiskyglögg – och nu bubbelglögg. Det råder inte direkt brist på kreativitet hos sprittillverkarna när julen börjar nalkas. Nu är det glöggjätten Blossa som släpper sin glammigaste glögg hittills: glubbel.

Mousserande vin med glöggsmak

Glubbel, som man brukar kalla mousserande vin med glöggsmak, är ingen ny företeelse men det är första gången som Blossa lanserar sin egen variant.

– Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Nu tar vi fasta på denna trend och lanserar därför Blossa Sparkling & Spices, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa, enligt Expressen.

Bildkälla: Blossa

Värms inte upp som traditionell glögg

Den mousserande glöggen är alltså ett bubbel med de klassiska glöggsmakerna: flaskan rymmer kanel, kardemumma, kryddnejlika och citrus.

Istället för att värma upp drycken, som man ju vanligtvis gör med glögg, dricks detta glubbel väl kylt, som vore det ett vanligt mousserande vin.

Den glammiga glöggen finns att köpa från och med idag, den första oktober, på Systembolaget och har en alkoholhalt om tio procent.

Bildkälla: Blossa

Vilken dröm – nu längtar man verkligen till vinterns glöggfester!

Tryck nu på DELA-knappen så att alla dina vänner får se detta!