Drömmen är sann: Här är nya byxorna – som håller pruttlukten inne

Att prutta är helt normalt – faktum är att kroppen mår riktigt dåligt om man inte släpper ut den illaluktande luften.

Men att prutta bland folk är kanske inte så trevligt, det är något man lär sig redan som liten knatte.

Ett engelsk företag har dock kommit på en lösning på detta, de har nämligen lanserat byxor som ska dölja den dåliga lukten efter pruttarna, skriver sajten Unilad.

Alla har vi någon gång varit med om den pinsamma stämningen som uppstår när man släpper sig bland folk. Den pinsamheten kan nu vara ett minne blott, tack vare ett brittiskt företag.

Filter av kol vid rumpan

Frasen ”den som nämnde det han klämde det” kan snart försvinna ur svåra svenska ordförråd. Företag Shreddies har nu lanserat byxor som ska hålla pruttlukten inne.

Bildkälla: Shreddies

Ett filter av kol sitter vid rumpan på byxorna och ska filtrera bort den oangenäma lukten – vilket gör att man kan släppa väder närhelst man vill utan att oroa sig över att bli påkommen. Så länge man gör det tyst, såklart.

”Mer social frihet”

Företaget har även kuddar att ha på stolen och underkläder med samma funktion. Enligt dem så vill de hjälpa folk med magbesvär att känna sig mer bekväma bland folk.

Bildkälla: Shreddies

– Kolfiltret ger ett skydd som inte funnits tidigare och gör att personer med magproblem får mer social frihet, säger företaget till Unilad.

Byxorna finns för både kvinnor och män och är just nu på rea

Det här är ju fantastiska nyheter för att oss smygfisare! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!