Drömmen är sann: Nu kommer underkläderna – som håller pruttlukten inne

Alla människor pruttar – så enkelt är det bara. Det är inget att skämmas över men samtidigt är det något man inte gärna gör bland folk.

Men nu slipper man tänka på var man befinner sig när det ”brummar till”. Ett engelskt företag släpper nämligen underkläder som ska dölja den dåliga lukten efter pruttarna, skriver brittiska The Mirror.

Att släppa väder bland folk är bland det mest pinsamma man kan göra. Det hör liksom inte till gott uppförande att prutta hejvilt när man befinner sig på allmän plats.

Filtrerar bort lukten

På samma sätt vill man heller inte känna lukten av någon annans fjärtar – men från och med nu är pruttar bland folk inte längre ett problem.

Bildkälla: Twitter

Det brittiska bolaget Shreddies har nu lanserat underkläder som ska dölja den dåliga lukten av pruttar. I underkläderna sitter nämligen ett filter av kol som enligt företaget själva gör den oangenäma lukten ”oupptäckbar.”

Vill stärka folks självförtroende

Shreddies har sedan tidigare även kuddar och byxor och ska hjälpa folk med magbesvär och erbjuda dem en trygghet när de vistas bland folk, till exempel på jobbet.

Bildkälla: Twitter

– Att få hjälpa folk med den pinsamma delen av att ha magbesvär är vårt primära mål och hoppas på att kunna presentera fler produkter framöver, säger grundaren Paul O’Leary till The Mirror.

Just nu finns underkläderna tillgängliga i färgerna grått och svart.

Det här är ju fantastiska nyheter för att oss smygfisare! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!