Duschmunstycket fastnar där solen inte skiner: ”Erotiskt syfte”

Duschmunstycket fastnar där solen inte skiner: ”Erotiskt syfte”

Genom åren har man fått höra om massvis av knasiga anledningar till att folk fått besöka sjukhuset. Givetvis är det hemskt att människor gör sig illa, men när det handlar om närmast unika former av incidenter så hajar man i alla fall till.

Min mamma har jobbat på sjukhus i hela sitt liv – och jag minns att hon berättat att det en dag kom in en man som hade fastnat med sin penis i en dammsugarslang.

När det handlar om kroppens lite mer intima områden kan det ju vara lite pinsamt att söka sjukvård och då få någon annan att stirra rakt in mot ens mer privata delar – men tack och lov så är ju läkare och sköterskor vanligtvis ganska härdade.

Men det skulle komma som en rejäl chock för personalen på sjukhuset Ram Manohar Lohia Hospital i indiska staden New Delhi när en 26-årig man häromdagen kom in akut – efter att ett duschmunstycke fastnat i hans rumpa.

Mannen ska enligt egen utsago ha trillat i duschen, vilket då lett till den extremt ovanliga incidenten. Något som sjukvårdspersonalen dock avfärdade som högst osannolikt, enligt Ladbible. Att föremålet satt hela 15 centimeter in gav dessutom läkarna en smärre chock.

British Medical Journal

De trodde snarare på att han kört upp munstycket av helt egen vilja, men att det då fastnat.

”Patienten hävdade att föremålet hamnat där ofrivilligt, men vi ser det som högst troligt att det hela var en medveten handling med ett erotiskt syfte”, skriver doktor Peeyush Kumar i en rapport.

Ladbible

För att kunna ta sig in till sjukhuset var mannen tvungen att skruva av duschslangen från själva handtaget som då satt fast i hans bak. Omgående tog man röntgenbilder för att kunna se om det fanns några inre skador, men det skulle visa sig att 26-åringen inte ens blödde. Han hade extrem tur, med andra ord.

Mannen fick sedan bedövning innan man försiktigt tog bort duschmunstycket utan större komplikationer. Mannen fick sedan lämna sjukhuset efter 48 timmar.

news.163

Vi har tidigare bland annat rapporterat om Emma som fastnade med en sexleksak i rumpan. Det här är alltså inte den första nyheten av sitt slag – men kanske den mest extrema. Ett duschmunstycke 15 centimeter upp där solen inte skiner låter ju faktiskt ganska så smärtsamt.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen för att varna dina vänner för den här typen av jobbiga incidenter! Vem vet egentligen vad folk håller på med bakom stänga dörrar!