Edward Bloms sexchock – i Tyskland: ”Dubbeldildos, pluggar och salvor”

I fredagsmorgonens ”Gry Forssell med Vänner” på Mix Megapol gästade omtyckte Edward Blom studion. Mathistorikern berättade då bland annat om när han och familjen hyrde ett boende i Tyskland – och fick sexleksaker med på köpet.

– Jag drar ut lådan och då är den proppfull av dubbeldildos, pluggar och salvor, säger Blom i programmet.

Under de senaste åren har det blivit allt mer populärt att i stället för hotell hyra andra människors hem när man är i en annan stad eller utomlands. Tjänsten Airbnb tillåter personer att låna ut sina lägenheter eller hus till gäster mot en bestämd kostnad – och allt fler har börjat använda den många gånger smidiga tjänsten.

Pixabay

För Edward Blom, välkänd mathistoriker från TV, blev det dock aningen problematiskt när han och frun Gunilla för första gången hyrde ett privat boende i Tyskland av en kristen familj.

Drar ut mystisk låda

I radioprogrammet ”Gry Forssell med Vänner” på Mix Megapol berättar han om den märkliga händelsen:

– Man kommer hem sent på kvällen. Jag skulle lägga mig i sängen, för jag kom hem efter de andra. Jag tänker att det är ett vanligt hotell, så jag drar bara ut nattduktsbordslådan och stoppar mer mina glasögon där, säger han.

Allt gott så långt, men på morgonen hände det oväntade.

– Var är mina glasögon? Känner efter, stoppar ner handen (i lådan) – men då är där något lite gummiartat, lite strävt, känns som massa smurfar, men de är mycket större. Då vaknar jag till och tänker att det här är inget vanligt hotell, det är någons hem och jag håller på att rota i deras grejer, så jag drar ut lådan och då är den proppfull av dubbeldildos, pluggar och salvor. Mitt i allt där ligger mina glasögon, säger Blom i programmet samtidigt som hela studion brister ut i ett gapskratt.

Mix Megapol/Gry Forssell med Vänner

Bjuder på sig själv

Sett till vilka man hyrde boendet av, så kändes det extra oväntat, menar han.

– De har massa kristna kanaler på kabel-TV:n och över sängen hänger ett stort porträtt från deras bröllopsfoto. Nästa gång blir det hotell, berättar mathistorikern.

Så kan det gå, men jag tycker att Edward Blom är helt underbar som bjuder så här på sig själv! Det tror jag faktiskt inte att alla andra svenska kändisar hade gjort.

Tycker du också att Edward Blom är härlig, eller fick du dig ett skratt? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får läsa om det här!