Ella sökte jobb i kassan på Hemköp – men snuskiga misstaget får henne att börja gråta

Svenska Ella var i farten med att söka två olika jobb.

Ett på Hemköp och ett som sexleksaksförsäljare – men då gjorde hon en rejäl tabbe.

Misstaget får nu hundratusentals svenskar att skratta.

Det är nu många unga svenskar som är på jakt efter jobb. En del har nyligen tagit studenten, somliga behöver ett extraknäck och vissa har förlorat sina tidigare anställningar på grund av coronakrisen.

EN av alla arbetssökande är Ella.

Blandade ihop ansökningarna

I ett klipp (som du kan se längre ner i artikeln) på den populära sajten TikTok berättar den unga kvinnan att hon precis sökt två jobb – ett på Hemköp och ett som ”hoemparty-försäljare”, vilket innebär att man fixar små fester hemma hos folk med syftet att sälja sexleksaker.

Bild: TikTok/@skidskytte1337

Då blev det fel. Väldigt fel. Katastrofalt fel, till och med.

Båda jobben krävde ett personligt brev i ansökan – och då råkade Ella skicka det som var avsett för jobbet som sexleksaksförsäljare till matkedjan Hemköp. I den stod det bland annat att hon har ”en väldigt öppen syn på sex och sexualitet”.

Fått över 500 000 visningar

Ärligt och fint – men kanske inte så viktigt om man ska sitta i kassan i en livsmedelsbutik.

– De kommer tro att jag är helt galen, säger Ella.

I klippet, som fått över 500 000 visningar, gråter Ella. Om det är av uppgivenhet eller skratt framgår inte riktigt, men hon verkar i alla fall ta det med en tillräckligt stor klackspark för att dela med sig av missen till sina många följare.

https://www.tiktok.com/@skidskytte1337/video/6861269731396095237

Så kan det gå när man är lite väl ivrig – men nu håller vi tummarna för att Ella ska få ett jobb som hon önskar! Håller du med? Tryck då på dela-knappen!