Månaden du är född i avslöjar något intressant om din personlighet – för mig stämde det!

Månaden du är född i avslöjar något intressant om din personlighet – för mig stämde det!

Vi är alla olika – och tur är väl det. Tänk vad trist det hade varit om alla såg ut likadant eller fungerade på samma sätt. Våra olikheter gör världen färggrann – och det är något som jag tycker att vi ska värna om.

Vi formas mycket av bland annat miljö, kultur och umgänge. De faktorerna har en stor del i hur vi blir som personer, men givetvis finns det även andra aspekter som spelar in.

Enligt Natural Remedies är det också så att den månaden som vi föds i formar oss – och att när på året som vi är födda faktiskt säger något om oss som människor.

Det här är givetvis ingen exakt vetenskap eller ett facit, men jag ska erkänna att det faktiskt stämde in klockrent på mig. Riktigt, riktigt häftigt!

Nedan kan du kolla in hur det stämmer in på dig, eller dina nära och kära! Dela gärna vidare den här artikeln, så att även dina vänner kan få se om det här stämmer in på dem!

Januari

Du är envis, ambitiös och produktiv. Samtidigt som du ofta är reserverad och tillbakadragen så vet du mycket väl hur man gör andra glada.

Februari

Du är lite lurig, temperamentsfull och i ständig förändring. Du älskar frihet och har haft rebelliska perioder, men är väldigt lojal och ärlig.

Mars

Människor födda i den här månaden tenderar vara lite blyga, reserverade och till och med hemlighetsfulla. Du är dock trovärdig, omtyckt och vänlig som person.

April

Du är aktiv och dynamisk med en stark mentalitet. Du är beslutsam, impulsiv och spontan, vilket kan ha lett till märkliga situationer tidigare i livet.

Maj

Ni arbetar hårt, har starka viljor och är motiverade i det mesta ni tar er an. Ni är envisa och kan vara lättirriterade. Ert breda känsloregister gör er dock attraktiva och åtråvärda.

Juni

Du är artig, lugn och vältalig, kan vara känslostyrd men är också företagsam. Du vill alltid det bästa för dina vänner och medmänniskor. Det är viktigt för dig att vara omtyckt.

PxHrere

Juli

Ni är roliga att umgås med, men är ofta lite komplicerade, hemlighetsfulla och svåra att förstå sig på. Ni är ärliga, öppensinnade och har en bred social kompetens.

Augusti

Människor födda i den här månaden är modiga och låter aldrig rädslan sätta stopp. Du har lätt för att motivera andra människor och är alltid initiativtagaren som leder gruppen med fast hand.

September

Du är organiserad och noggrann med detaljer. Du har ett kritiskt tänkande och vågar säga till när du ser något som du anser vara fel. Du besitter ett brett intellekt och har ett suveränt minne.

Oktober

Ni kan prata konstant hela dagen och älskar att vara mitt i där saker och ting händer. Du älskar människor och har lätt för att skapa nya relationer. Du bryr dig inte om vad andra tycker om dig, utan kör ditt eget race.

November

Du har alltid massvis av idéer och är en kreativ själ med extraordinärt starkt fokus. Därför har du lätt för att lägga energi på uppgifter och är målmedveten i det du tar dig an.

December

Du är lojal och oerhört generös. Hur andra har det är viktigare än ditt eget välmående. Du tycker om sociala sammanhang och trivs i större grupper.

Stämde detta in på dig? Berätta gärna i kommentarsfältet och DELA sedan vidare detta till dina vänner, så att de får se hur detta stämmer in på dem!