Farlig gangster klär ut sig till sin 19-åriga dotter – för att försöka rymma från fängelset

Farlig gangster klär ut sig till sin 19-åriga dotter – för att försöka rymma från fängelset

En del människor göra nästan vad som helst för att uppnå sitt mål. Det är en brasiliansk fånge ett lysande bevis på. Nyligen försökte han rymma från ett fängelse i närheten av Rio de Janeiro – genom att klä ut sig till sin 19-åriga dottern.

Vakterna märkte dock det hela när ”flickan” verkade väldigt nervös under sin lågbudgetutstyrsel.

En stund senare hade man fått av peruk, glasögon, BH och ansiktsmask – och avslöjat flyktförsöket.

Nu har gangstern flyttats till ett högsäkerhetsfängelse.

Det låter helt sjukt, som i en film, men är faktiskt sant – och det unika flyktförsöket har nu blivit omskrivet världen över. Det är en av ledarna för gänget Red Command som sedan en tid suttit fängslad för drogrelaterade brott – något han nu var trött på.

Avtjänar 73 år i fängelse

När hans 19-åriga dotter kom på besök valde han därför att klä ut sig till henne – för att på så vis kunna lämna fängelset den vanliga vägen.

Bild: Youtube/DailyNation

Tanken var att den riktiga dottern skulle få vara kvar i hans cell – och att det hela skulle upptäckas först när gangstern tagit sig en bra bit bort från fängelset, enligt The Guardian.

Bild: Youtube/DailyNation

Nervositet ska dock ha avslöjat honom i samband med att han begärde tillbaka dotterns legitimation, menar brasilianska myndigheter.

Bild: Youtube/DailyNation

Fängelset kunde då ta in ”flickan” i ett rum, plocka bort lågbudget-peruk, BH, glasögon och ansiktsmask – och då få svart på vitt att det rörde sig om den yrkeskriminella gängledaren.

Bild: Youtube/DailyNation

Han har efter det spektakulära flyktförsöket flyttats till en högsäkerhetsanstalt där han ska avtjäna resten av sitt 73 år långa straff.

Bild: Youtube/DailyNation

Skönt att den här brottslingen inte klarade av att rymma, men hans rätt usla försök fick i alla fall mig att dra på smilbanden. Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner få läsa om det här!