Ficktjuven stjäl plånbok från ensam pensionär – då griper MC-knuttarna in och ger boven vad han förtjänar

Något som är fruktansvärt irriterande är människor som inte kan skilja på ditt och mitt.

Tjuvar som tar sig friheten att stjäla från oskyldiga personer förtjänar åtminstone att känna av lagens långa arm, men om det svider lite dessförinnan så gör det sannerligen inget – även om våld givetvis inte är något att förespråka.

En ficktjuv i England fick ångra sig rejält när han snodde plånboken från en pensionär, men därefter sprang in i ett gäng MC-knuttar.

Det var i staden Stafford i västra England som den nu omtalade händelsen skulle utspela sig. En 43-årig man hade, enligt vittnen, under en tid på avstånd studerat en pensionär som gick runt ensam och samlade in pengar.

Stal pensionärens plånbok

Sedan skulle den lömska tjuven slå till. I samband med att gamle mannen gick in på en lite avskild gata så följde boven efter. När han trodde att kusten var klar närmade han sig den oskyldige pensionären – och snodde åt sig hans plånbok.

En kvinna i närheten såg vad som hände och skrek ”Stoppa tjuven!”, enligt Daily Mail.

Han skulle dock inte hinna långt. Efter bara några sekunder så rusade han nämligen rakt in i ett gäng MC-knuttar från Oxleather Motorcycle Club.

– Det var kanske inte den smartaste flyktplanen, säger vittnet Martin Burrows till tidningen.

Lest HE forgets!

Posted by Daily Mail on Wednesday, November 13, 2019

MC-knuttarna fångade omedelbart in tjuven, tog honom i ett stenhårt grepp – och sa några väl valda ord om vad de ansåg om hans lömska tilltag.

Mannen anklagade dem då för misshandel, men motorcyklisterna höll kvar honom till polis anlände till platsen.

Ficktjuven sattes sedan i handfängsel och fördes till häktet.

Så underbart att MC-knuttarna grep in och hjälte den gamle mannen! Deras hjältedåd förtjänar verkligen att hyllas! Tryck nu på DELA om du håller med!