Flicka fastnade i tvättmaskin – när hon lekte kurragömma: ”Ville verkligen vinna”

Vi har alla lekt kurragömma någon gång. Jag minns att de flesta hade ett favoritställe. Jag gömde mig alltid i mina föräldrars garderob nere i källaren – och somliga hade verkligen smarta och väl uttänkta ställen.

Ibland kunde man ju nästan leta i onödighet, kändes det som.

Samtidigt finns det vissa som borde funderat en gång extra innan de valde sitt desperata knep för att vinna i den här klassiska barnleken.

Ja, en 11-årig flicka i staden Salt Lake City borde ha tänkt efter en gång till när hon valde sitt gömställe under en kurragömma-lek med sina syskon och kusiner.

Hoppade ner i tvättmaskinen

Det var tjejens tur att gömma sig – och då kom hon på det optimala stället där ingen skulle kunna hitta henne.

Det visade sig dock vara ett kolossalt misstag.

Flickan hoppade ner i familjens tvättmaskin, men märkte snart att den var lite för liten – och då satt hon fast. 11-åringen gav då upp leken och kallade i stället på de andra för att få hjälp med att komma loss.

Bild: Youtube

Familjen försökte sedan med allt från varmvatten till is och smör för att flickan skulle kunna glida ut från sitt gömställe, men inte fungerade. Efter en halvtimmes kämpande tvingades man därför att ringa brandkåren.

”Ville verkligen vinna”

Väl på plats behövde räddningstjänsten nästan 2 timmar för att slutföra sitt uppdrag – men till slut kunde 11-åringen åter komma ut i friheten igen.

Bild: Youtube

– Hon ville verkligen vinna, säger mamma Nicole till lokal-TV, enligt Daily Mail.

Nedan kan du se ett kort nyhetsinslag om den uppmärksammade händelsen.

Gissningsvis försöker sig flickan inte på ett lika avancerat gömställe nästa gång, men ni vet vad man säger – man lär av sina misstag. Det gör garanterat även den här 11-åringen.

Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett skratt i dag! Det kommer garanterat att uppskattas!

Eller tagga din absolut klantigaste släkting på Facebook!