Flygvärden har sex med porrstjärna på planet – skandalen fångades på film: ”Mitt vanliga liv”

En flygvärd, det vill säga en manlig flygvärdinna, riskerar nu att förlora sitt jobb på flygbolaget Delta Airlines. Anledningen?

Han träffade på en manlig porrstjärna under en flygning och de båda bestämde sig för att ha sex på flygplanstoaletten.

Paret filmade sin intima stund i det trånga utrymmet – men klippen läckte ut, skriver brittiska Daily Mail.

Flygvärden, vars namn inte avslöjats, flög i privat syfte men hade sin uniform på sig när han träffade den manliga porrstjärnan Austin Wolf på planet.

Åtta minuter långt klipp

Om det var flygvärdkostymen som avgjorde det eller inte avslöjas inte men de bestämde sig för att smyga in på flygplanstoaletten tillsammans för lite rajtantajtan.

Med sig hade de en telefon för att föreviga sitt heta möte. Men det gick inte riktigt som de tänkt sig.

Det åtta minuter långa klippet hamnade nämligen i fel händer och spreds som en löpeld på sociala medier. Till slut hamnade hos andra anställda på flygbolaget.

Bildkälla: Shutterstock

Bryter mot bolagets regler

Flygbolaget har nu inlett en utredning för att ta reda på exakt vad som hänt. Flygvärden, som är i 20-årsåldern, förnekar att han kände till att sexet filmades. Klippet har nu plockats ned från alla sociala medier och flygvärden är avstängd tills utredningen är klar.

– Det här klippet speglar inte den professionalism vi förväntar oss av våra anställda, oavsett om de är i tjänst eller reser privat. Har man uniformen på sig förväntar vi oss professionalitet, säger en talesman för Delta Airlines till Daily Mail.

Porrstjärnan lägger locket på

Austin Wolf, 35, har medverkat i över 50 porrfilmer och är mestadels verksam i New York-området. Sedan skandalen uppdagades har han lagt locket på och vägrat uttala sig offentligt om händelsen. Wolf jobbar också som eskort, ett jobb han tjänar över 10 000 kronor per kväll på.

Flygvärden har dock uttalat sig och vill helst bli lämnad i fred i väntan på utredningen.
– Jag försöker bara få tillbaka mitt liv, säger han till Daily Mail.

Trots risken för böter av olika slag är det, enligt en studie, väldigt populärt att gå med i ”10 000-metersklubben”. Över 90 procent av de som deltog i studien sa att de gärna skulle ha sex på ett flygplan.

Vad tycker du, gjorde de rätt som gav efter för sina lustar? Tryck gärna på dela-knappen så dina vänner får läsa om den här spektakulära händelsen!