Forskarnas nya skräck-metod mot för tidig utlösning får alla män att skrika rakt ut i smärta

Forskarnas nya skräck-metod mot för tidig utlösning får alla män att skrika rakt ut i smärta

Sex är underbart på alla sätt och vis, speciellt om man har ynnesten att få ha sex med någon man verkligen älskar.

Men vissa svårigheter finns alltid, i mäns fall är det inte helt ovanligt att man når klimax för tidigt, till alla inblandades stora besvikelse. Men nu har forskare hittat en metod som tydligen ska få män att hålla ut längre.

Enligt en studie har den något extrema metoden fått män att hålla ut hela sju gånger längre än vanligt, skriver Daily Mail.

Elstötar i snorren? Knappast något som majoriteten av män skulle uppskatta, men en studie visar nu att det kan vara vägen till längre njutning i sänghalmen.

Elstötar på penis

Det är läkare i Libanon som forskat på ämnet för tidig utlösning. I en studie med en 28-årig man som i genomsnitt klarade 40 sekunders samlag innan han nådde klimax hittade man ett smärtsamt sätt att förlänga njutningen på.

Läkarna fäste två stycken elektroder på mannens penis, en vid roten och en lite längre upp, och gav sedan elstötar i penisen under 30 minuters tid.

Detta upprepades var tredje vecka under sex månaders tid och efteråt kunde mannen i studien ha samlag i nästan fyra minuter utan att komma.

Så fungerar skräckmetoden

Hur fungerar det då när man ger en man elstötar i penis?

När en man får utlösning sker sammandragningar av muskler i mannens underliv. Dessa elstötar stör den nerv som är sammanlänkad med musklerna som sköter sammandragningarna, vilket gör att man kan hålla ut längre.

Bildkälla: Shutterstock

Läkarna som utförde studien hoppas på att den här metoden ska kunna användas som en substitut för de läkemedel som idag skrivs ut för att motverka för tidig utlösning.

Det krävs dock mer forskning och testande innan man kan använda den här metoden i större skala, konkluderar läkarna i studien som publicerats i Asian Journal of Urology.

Känner du någon som borde prova den här metoden? Tryck då på DELA-knappen!