Fräckis (fiktiv): Brandman föreslår ny sexlek i sängen

Oavsett hur länge man har varit tillsammans eller gifta med varandra så gäller det att vara försiktig när man framför kritik gällande partnerns eventuella tillkortakommanden i sänghalmen.

Det gäller att vara snäll och gärna lite subtil så att partnern förstår utan att man behöver säga det rakt ut, då blir det oftast bäst.

Fräckisen här nedanför handlar om just det problemet, och jag skrattade så att kaffet kom ut ur näsan när jag läste den i förmiddags.

Därför tänkte jag nu dela med mig av den till er – håll till godo!

Karl hade precis klarat det sista provet för att bli brandman. Stolt som en tupp for han hem för att berätta de glada nyheterna för sin älskade fru Felicia.

”Tänkte vi skulle prova det här hemma”

Han jazzade in genom dörren och berättade de glada nyheterna för frun Felicia, som gratulerade och frågade sedan hur dagen hade gått.

– Jodå, jag fick lära mig deras system innan jag gick hem. När ettan ringer drar vi på oss jackorna, när tvåan ringer glider vi ned för stången och när trean ringer drar vi iväg. Jag tänkte att vi kanske skulle prova samma system här hemma? log Karl.

Han fru funderade lite på vad han menade, men hon var så stolt över att han klarat brandmansprovet så hon gick med på det.

”Tre – då kör vi igång”

Karl förklarade sedan det nya hemmasystemet.

– Vad kul! När jag ropar ett tar du av dig alla kläder, när jag ropar två hoppar du ned i sängen och när jag ropar tre så sätter vi igång!

Felicia tyckte att det lät som ett bra förslag.

”Vad betyder det?”

Nästa kväll kom Karl hem från sitt nya jobb och ropade ett när han kom innanför dörren och frun Felicia hoppade ur kläderna direkt. Sedan ropade han två och Felicia slängde sig i sängen dit Karl snabbt kom och lade sig bredvid. Karl ropade tre och de satte igång sin sexakt. Då skriker Felicia plötsligt:

– Fyra!

– Vad betyder det? undrade Karl förvånat. Felicia suckar och vänder sig om.

– Mera slang, du är ju inte ens i närheten av elden!

Jag tycker att den här fräckisen var riktigt rolig! Tryck nu på DELA om du håller med, så kan du sprida skrattet vidare till dina vänner!