Fräckis (fiktiv): Pappa hånar fruns kropp inför hela släkten – stenhårda kontringen tar ned skitstöveln på jorden

Så länge jag kan minnas har jag alltid tyckt att roliga historier är så himla roliga, de får mig alltid på gott humör!

Just kategorin som brukar kalas ”fräckisar” tycker jag är extra roliga. De är nästan alltid åt det lite barnförbjudna hållet och har en fräck slutkläm som alltid får mig att brista ut i gapskratt.

Just den här fräckisen fick jag berättad för mig på jobbet av en kollega och jag tyckte den var så rolig att jag vill dela med mig av den till er.

Dock ska man kanske varna för att den är i det grövsta laget – men ni som gillar lite mer vågad humor kommer nog skratta läppen av er!

Det var kvällen före julafton och hela släkten hade samlats hemma hos Kent och Lena för att fira jul tillsammans. Mitt under pyntandet av granen så kommer Kent och Lenas son Johan fram och drar Kent nyfiket i byxbenet.

Kent blir helt ställd

– Ja min son, vad har du på hjärtat? frågade Kent lille Johan.

– Pappa, hur många sorters bröst finns det?

Kent blir självfallet helt ställd men bestämmer sig för att vara helt ärlig.

”Finns tre sorter”

– Så här ligger det till min son. Det finns tre sorters bröst. När kvinnor är i tjugoårsåldern är brösten som meloner, fasta, runda och fina. När de sen blir äldre, mellan 30 och 40 någon gång, blir brösten som päron. Fortfarande rätt fina, men lite hängiga. När kvinnan fyllt 50 blir brösten som lökar.

– Som lökar??? frågade Johan storögt.

– Ja, när du ser dem börjar du gråta, svarade Kent.

Lena tar tillfället i akt

Kents elaka utläggning fick, föga förvånande, släktens kvinnor att bli rejält förbannade. Deras dotter Louise verkade dock mer nyfiken än arg, och vände sig mot mamma Lena.

– Mamma, hur många sorters snoppar finns det?

Lena såg nu sin chans.

– Jo du förstår Louise, att det finns tre sorters snoppar också. När mannen är i tjugoårsåldern är hans penis som en ek, både ståtlig och hård. När mannen sedan närmar sig 40 är penisen mer som en björk, kanske väl flexibel men pålitlig. Men efter att mannen fyllt 50 är penisen som en julgran.

– En julgran?

– Ja, den är död från roten och kulorna hänger bara där som dekoration.

Där kan man minst sagt säga att gubbjäveln fick så han teg!

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får sig ett gott skratt!