Fräckis: Knut hittar kompisens heta fru naken i duschen – då gör han det helt ofattbara

Det finns få saker här i livet som är viktigare än att skratta och ha roligt – det är inte bara en myt att ett gott skratt förlänger livet.

Just därför försöker jag att ha så roligt det bara går och skrattar så ofta jag får tillfälle. Att vara glad smittar också av sig på de man har runt sig, och vem vill inte vara omgiven av glada personer?

En sak jag är riktigt svag för är roliga historier och speciellt då sådana som brukar kallas ”fräckisar”. Det som kännetecknar en fräckis är att den ofta handlar om lite barnförbjudna saker och att slutet alltid är ganska grovt.

Den här fräckisen visade en kollega för mig under en lunchrast och jag skrattade så hårt att jag spillde ut mitt kaffe. Därför vill jag dela med mig av den till er här nedanför.

Åke och Ewa hade varit gifta i nästan 30 år. Trots att de båda älskade varandra väldigt mycket så blev förhållandet allt svalare ju mer åren gick, framför allt var det sexlivet som fick stryka på foten. Till slut fick Ewa nog och bestämde sig för att en förändring var på sin plats.

Fick en nytändning

Ewa skaffade sig ett gymkort, tränade stenhårt under flera månader och blev riktigt vältränad.

Åke tyckte att hans fru blivit riktigt snygg och deras sexliv fick sig en rejäl nytändning, paret älskade lika passionerat som de gjort för 20-25 år sedan.

Skickade iväg frun på semester

Åke ville sjävklart återgälda sin frus stora ansträngning, så han bestämde sig för att renovera om badrummet som Ewa så gärna velat ha under flera års tid.

Sagt och gjort, han skickade iväg sin fru på solsemester till Mallorca en vecka och ringde sedan sin gode vän Knut för att få hjälp med renoveringen.

Tillsammans gnetade de två vännerna på och lade nytt, skinande kakel i badrummet och installerade ett nytt, stort badkar med lejonfötter.

Hörde ett skrik från badrummet

När Ewa kom hem från solsemestern satte Åke på henne en ögonbindel och ledde henne in i badrummet. Väl i badrummet fick Ewa ta av sig ögonbindeln och hon kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon såg vad Åke lyckats med.

– Du får ta premiärduschen, sa Åke, så fixar jag champagne så länge.

Precis när Åke skulle vrida korken av skumpan hörde han ett skrik inifrån badummet. Han rusade dit och fann sin älskade fru liggande i spagat på golvet!

– Älskling, hur gick det? undrade Åke.

– Det gick bra, men på något konstigt sätt sitter jag fast, svarade Ewa.

Åke försökte lyfta upp sin fru  men lyckades inte hur han än försökte. Efter att ha funderat en stund bestämde han sig för att ringa sin händige vän Knut, som hjälpt till med badrummet. Åke ringde upp och förklarade det något udda läget och Knut åkte dit på en gång.

”Vad fan gör du med min fru?”

Åke lade en handduk över sin fru för att inte Knut skulle se henne helt naken och när Knut kom in så funderade de en stund över hur de skulle få upp Ewa.

– Ta tag under ena armen så tar jag tag under den andra armen, sade Knut till Åke.

Åke och Knut tog i för fulla muggar, men Ewa satt trots det kvar i spagat på golvet.

– Det har uppstått ett vakuum, vi måste knacka sönder golvet! utbrast Knut.

– Nej! skrek Åke, golvet är ju svindyrt! Finns det inget annat sätt vi kan lösa det på?

– Jo, det finns ett sätt, svarade Knut och slet bort handduken från Ewa, böjde sig ned över henne och började smeka henne i underlivet.

– Vad fan gör du med min fru? utbrast Åke.

– Bara lugn, svarade Knut. Vi fuktar upp henne och puttar henne till golvbrunnen!

Var inte blyg nu, tryck på DELA för att bjuda dina vänner på ett skratt i dag!