Fräckis: Sussi sätter in het kontaktannons i tidningen – 1 vecka senare får hon sitt livs chock

Jag tror inte på att ta saker på för stort allvar – livet är ju till för att skratta och ha kul! Därför försöker jag alltid att få min omgivning att skratta och fullkomligt älskar att bli underhållen själv.

Något som alltid fått mig att skratta riktigt högt är fräckisar. Roliga historier med en lite snuskig ”twist” på slutet.

Jag vet inte exakt varför men kanske är det att fräckisar ofta är åt det lite barnförbjudna hållet som jag gillar dem så mycket.

Fräckisen här nedanför fick jag berättad för mig för länge, länge sedan och jag hade faktiskt glömt bort den tills jag snubblade över den på nätet häromdagen.

Fortfarande får den mig att skratta högt och därför tänkte jag nu dela med mig av den till er!

Sussi började närma sig 40 och hon ville verkligen ha en man att gifta sig med. Hon hade aldrig haft problem att träffa män, men de gjorde henne nästan alltid besviken då de visade sig vara riktiga skitstövlar.

”Som är bra i sängen”

En gnutta desperat som hon var satte Sussi in en kontaktannons i lokaltidningen.

”Jag söker en man som inte kommer att stjäla från mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen”, löd annonsen i sin helhet.

Sussi väntade spänt på svaren – men de uteblev.

Knackar på dörren

Dagarna gick och Sussi fick inga svar. Till slut gav hon upp och tänkte att hon skulle få tillbringa resten av livet på egen hand. Men en vecka efter att hon satt in annonsen knackade det på dörren.

Där utanför satt en man i rullstol, utan armar och utan ben.

”Kan inte lämna dig”

– Hej, kan jag hjälpa dig med något? undrade en förvånad Sussi.

– Jag är mannen du alltid drömt om, svarade mannen och log stort med hela ansiktet.

– Hur menar du, hur ska jag kunna veta det? frågade Sussi med rynkade ögonbryn.

– Jag såg din annons i tidningen. Jag kan inte stjäla från dig eftersom jag inte har några armar och jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben, svarade mannen.

– Men är du bra i sängen då? frågade Sussi som nu blivit nyfiken.

– Hur tror du jag knackade på dörren?!

Slutet var verkligen på gränsen, men jag fick mig ett riktigt gott skratt! Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett gapskratt idag!