Främlingens klockrena lapp – på felparkerade bilen

Visst kan man bli rasande på människor som inte kan parkera? En del verkar helt enkelt ha hittat sina körkort i ett paket med frukostflingor. Man ställer bilen snett, där den inte får stå, blockerar andra eller beter sig allmänt illa.

Sådana medtrafikanter kan behöva sig ett uppvaknande – eller åka på en klipsk revansch.

Så blev det minsann för en arrogant Nissan-ägare som hade parkerat uselt i nordvästra England, men en rolig lapp vid vindrutan får nog den här personen att tänka till noga när det är dags att parkera bilen nästa gång.

Det var efter att en bil ställt sig uppe på en trottoar i Handbridge som en annan person uppenbarligen fick nog. Gissningsvis var han eller hon trött på bilister som inte kan parkera på ett korrekt och vettigt sätt.

Alla kunde se hämndlappen

Nu var det dags att sätta ner foten med en klipsk revansch!

Bilden är en genrebild och därmed av en annan bil. Foto: Twitter/GMP Traffic

Därför tog den här ilskne personen sig tid att författa en klyftig lapp, skriva ut den på ett A4-papper – och sedan placera den under den bakre vindrutan på den felparkerade bilen.

När människor hädanefter gick förbi fordonet i bostadsområdet kunde de tydligt läsa (översatt till svenska):

”JAG STÄLLER MIG PÅ TROTTOAREN EFTERSOM JAG ÄR MYCKET VIKTIGARE ÄN ANDRA MÄNNISKOR!”

En person såg den klockrena hämnden och lade upp en bild av det hela på sociala medier. Reaktionerna var både hyllande och många.

”Jag älskar det!”, skriver en.

”Briljant! Ska börja göra så!”, menar en annan.

Vad tycker du om den här revanschen? Visst var det smart? Tryck nu på dela-knappen, så kanske bilister kan lära sig att parkera som folk framöver!