Frun tröttnar på att maken tittar på nakna tjejer online – ger Alla hjärtans dag-gåva som får honom att rodna

Alla hjärtans dag är för många en vanlig dag, där man kanske passar på att vara lite extra snäll mot sin älskling. Kanske ger man också bort en present för att visa lite extra uppskattning.

Men Alla hjärtans dag kan också vara en dag då man lär sin partner en liten läxa, som en påminnelse om att man faktiskt är ihop med varandra. Det var i alla fall vad frun Gloria gjorde när hon upptäckte att hennes make tittat på massor av avklädda tjejer på nätet.

Glorias Alla hjärtans dag-present var kanske inte direkt vad maken hade räknat med!

Idag, när snudd på alla har internet på sina telefoner, är det lätt att få känslan av att hela världen ligger för ens fötter.

Det kan ibland göra att man kanske blir lite för drömsk och glömmer bort verkligheten. Tur då att det finns fruar som kan påminna en, som i det här fallet.

Tittat på avklädda tjejer på nätet

Gloria upptäckte att hennes make inte direkt använde Instagram för att hålla sig uppdaterad på vad nära och kära hade för sig.

Istället kollade han mest på avklädda tjejer, som bikinimodeller och influencers. Inför Alla hjärtans dag bestämde sig Gloria för att ge sin make en liten pik.

Så Gloria skrev helt enkelt ut alla bilder som hennes snuskige make ”gillat” på Instagram och slog in dem i ett vackert paket.

Bildkälla: TikTok

Klockrena klippet setts av miljoner

Gloria filmade när hon slog in ”presenten” och lade upp det på TikTok, där klippet setts över 21 miljoner gånger.

”Eftersom alla andra delar med sig av vad de ger sin älskling på Alla hjärtans dag, tänkte jag dela med mig av min. Jag ska ge min make det här söta lilla paketet som är fyllt av bilder på tjejer han gillat på Instagram. Hoppas han gillar det!” skrev Gloria intill klippet.

@gr93la

What did you gets get your man for Valentine’s Day ?😁 #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ

♬ Bust Your Windows – Glee Cast

Kort därefter laddade Gloria upp ett nytt klipp, där man får se makens reaktion när han får sin present.

Bildkälla: TikTok

Maken blir minst sagt ställd, även om presenten är med glimten i ögat.

Se makens klockrena reaktion här nedanför.

@gr93la

I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift 🤣 He loved it 😘 #gorgeousgirls #fyp #joke

♬ original sound – Gloria

Han lärde sig nog en läxa, och det lär dröja innan han spanar in avklädda brudar på nätet igen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!