Full 35-åring lägger enorm brakare i taxi – här är domarens stenhårda straff

Prutta, fisa, lägga en brakare eller släppa väder – kärt barn har många namn. Vad man än väljer att kalla det så är det helt naturligt att prutta då och då. Det är dessutom bra för kroppen att prutta, något vi på Humorbibeln rapporterat om tidigare.

Det är kroppens eget sätt att bli av med gaser som den inte vill ha eller behöver. Dock brukar det kunna lukta ganska illa om man pruttar, vilket gör att man sällan, eller aldrig, gör det bland folk.

Att hålla inne en prutt kan vara väldigt jobbigt, och ibland händer det att man råkar släppa sig trots att man är bland folk. Det kan lätt bli pinsamt om och när det händer, för att inte tala om hur jobbigt det är att behöva lukta på någon annans fisar.

Men när en full engelsman släppte väder i en taxi fick chauffören nog och polisanmälde sin kund – som nu dömts till villkorligt fängelse.

Det hela utspelade sig i slutet av september i den engelska staden Bristol. En 35-årig man ska, tillsammans med tre vänner, ha beställt en taxi via tjänsten Uber.

Men därefter tog kvällen en oväntad vändning.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Lade av enorm brakare

I taxin ska 35-åringen, enligt polisförhör, ha lagt av en rejäl brakare som retat gallfeber på chauffören.

Bildkälla: Shutterstock

Chauffören stannade då bilen och sa att han inte ville köra vidare om inte 35-åringen lämnade bilen, vilket han gjorde. Men på väg ut slog han till chauffören, som bröt ett finger.

Då slog chauffören till 35-åringen i ansiktet, som sedan lämnade platsen. Chauffören ringde då polisen som hittade 35-åringen, märkbart berusad, bara något kvarter därifrån.

35-åringen erkände sitt prutt-dåd på plats.

Villkorligt fängelse i 1,5 år

Nu har 35-åringen dömts till villkorligt fängelse i 1,5 år, böter om cirka 5 700 kronor samt 120 timmars samhällstjänst.

Bildkälla: Flickr

Enligt 35-åringens advokat, Anthony Bignall, är 35-åringen en ”artig, hjälpsam, väluppfostrad och trevlig man” – vilket rätten alltså valde att inte tro på.

– Han betedde sig bara dåligt just den kvällen, säger Anthony Bignall till Ladbible.

Så kan det gå när man inte kan hålla sig – det gäller att tänka efter var man släpper väder någonstans!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här galenskaperna!