Fullgubbe somnar i hotellduschen – totalförstör 3 rum: ”Sov gott i flera timmar”

Att somna när man druckit några öl för mycket är ingenting ovanligt. Men man måste vara försiktig med var man somnar någonstans, annars kan det lätt bli fel.

Som för den här mannen – under ett besök på ett hotell på norska Svalbard somnade mannen så djupt i duschen på rummet att han orsakade vattenskador på inte färre än tre hotellrum, skriver Svalbardsposten.

Det var för en dryg månad sedan som en vakt på hotellet The Vault såg vatten i korridoren. Vid en närmare kontroll så fann vakten att vattnet kom från ett rum på hotellets första våning.

”Kunde slutat mycket värre”

Det visade sig att en överförfriskad man hade bestämt sig för att ta en dusch och sedan somnat i duschen, med vattnet påslaget.

– Det blev en översvämning. Det är bra att vi har så uppmärksamma människor på jobbet, nattvakten stängde av vattnet och väckte gästen. Annars hade det kunnat sluta värre. Gästen hade nästan vatten upp till ansiktet. säger hotellchefen Stein-Ove Johannessen till Svalbardposten.

Bildkälla: Wikimedia Commons

”Borde kunna ta vara på sig själv”

Johannessen är väldigt besviken på mannen som somnade och lämnade på duschen i flera timmar. Hotellet har nu tvingats riva upp mattorna på rummen och i korridoren, något som lär bli en dyr historia.

– Jag var inte där men jag har fått veta att mannen sov gott. Det ska mycket till att somna i duschen så jag antar att han var full. Nu väntar vi på nya mattorna. Lyckligtvis hände inte detta under högsäsong men vi förlorar pengar på detta. Det är kritiskt när flera rum inte kan användas på så lång tid, säger Johannessen till Svalbardposten och avslutar.

– Det är en vuxen man som borde kunna ta vara på sig själv. Men tyvärr finns det många människor som inte alltid kan bete sig.

Mannen hade tur som inte kom till skada och han lär nog tänka efter innan han tar några aw-öl nästa gång. Tryck på dela-knappen så att fler får den här viktiga informationen!