Fyllo är desperat efter mer rödvin, stjäl pansarvagn och gasar rakt in i spritbutik

Fyllo är desperat efter mer rödvin, stjäl pansarvagn och gasar rakt in i spritbutik

Vi har nog alla varit så sugna på något att man nästan kunnat ta till vilka metoder som helst för att få det. Vad det oftast handlar om varierar nog, men min första spontana tanke är typ lösgodis eller pizza. Det är ju populärt hos de allra flesta.

En man den i ryska staden Murmansk kom till just den punkten nyligen – att desperationen tog över helt. Vad han ville ha? En flaska vin, men hur han fick tag på den får nu hela nätet att häpna.

Murmansk är en stad i nordvästra Ryssland där det under vintern kan bli extremt kallt. Och ja, kyla kan nog få de flesta att bli lite smågalna. Men en man som var extremt sugen på vin tog nyligen det hela till nya nivåer.

Butiken där han ville handla hade stängt för dagen, men mannen – som förblir anonym – var redan onykter och kände att det var läge att ta till desperata metoder för att få vad han ville ha.

Han tog sig därför till en av militärens träningsanläggningar i närheten där han lyckades stjäla en snötäckt pansarvagn. Hur är oklart, för jag antar att militären inte lämnar nycklarna i och ställer dörren öppen.

East2West

Men hur som helst lyckades faktiskt mannen dra iväg med jättefordonet – och satte fart mot butiken. På vägen dit kraschade han (bara) in i en parkerad bil, men väl framme där vinet väntade så gasade han rakt in genom affärens entré.

Inga små kostnader

Sedan grabbade han åt sig en flaska och lämnade scenen. Flykten blev dock inte speciellt långvarig då han strax därefter kunde gripas av polis, skriver Ladbible.

East2West

Vad som hänt sedan dess framgår dessvärre inte, men efter mannens ansträngning är det nästan lite synd att han inte fick njuta av vinet. Samtidigt handlar det nog inte om små kostnader för att reparera vad han ställde till med.

East2West

Bilderna från butiken – där man ser att en pansarvagn kraschat rakt in genom ingången – är nästan overkliga. Det hela blir givetvis ännu sjukare när man vet motivet – att gärningsmannen bara ville ha en flaska vin.

East2West

Det här är en av de galnaste nyheter jag hört, men på något sätt känns det inte helt oväntat att den kommer från Ryssland!

Kommentera gärna vem av dina vänner som skulle kunna göra så här för en flaska vin, eller dela nyheten vidare!