Gina, 49, är ”världens sexigaste mormor” – nu berättar damen vad hon går igång på

Vi har tidigare skrivit om Gina Stewart, 49, som kallas ”världens sexigaste mormor”.

Hennes utmanande, heta och häpnadsväckande bilder har tagit nätet med storm under de senaste åren – och australiensiskan har blivit en riktig kändis.

Nu avslöjar den yppiga kvinnan, som har fyra barn och sex barnbarn, vad hon går igång på hos män!

https://www.instagram.com/p/B6a5tL9JXOm/

Gina Stewart har varit i ropet den senaste tiden – bland annat för att hon snart ska posera för klassiska tidningen Playboy och hon har dessutom jobbat hårt för att samla in pengar för brandoffren i Australien.

Totalt ska hon ha fått ihop över 2 miljoner kronor.

Har sex barnbarn

Den 49-åriga glamourmodellen, som driver ett stort konto på Instagram, är mamma till fyra barn och har nu totalt sex barnbarn. Hon är dock singel, men medger att hon är på jakt efter den sanna kärleken, enligt The Mirror.

https://www.instagram.com/p/B5_ohRVp0H8/

Nu erkänner Gina dessutom vad hon går igång på hos män.

”Det bästa sättet för att få in uppmärksamhet är att kunna ett bra mormor-skämt”, säger hon, vilket för många av oss svenskar direkt för tankarna till humor som Stefan och Krister.

”Amerikansk dialekt har dessutom alltid varit något jag tyckt om mycket. Eller någon med fina ögon. Jag blir kåt av det, det får igång mig”, berättar hon, enligt tidningen.

”Svarar bara med att skratta”

Givet hennes unga, yppiga och spektakulära utseende så lär det finnas många karlar som är intresserade av att få till en träff med ”världens sexigaste mormor”.

”Det var aldrig min intention att få det smeknamnet. Jag älskar dock att kallas för ”mormor”. Jag anser det vara livets största belöning att få uppfostra lyckliga, friska barn”.

Många blir dock förvånade när de får höra att Gina har barnbarn. Hela sex stycken, till och med.

”Ja, en del höjer på ögonbrynen. Jag svarar bara med att skratta åt det hela”, säger hon.

Vad tycker du om Ginas tankar om män – är humor det viktigaste? Dela gärna artikeln för att berätta vad du tycker! Givetvis hoppas vi att hon snart ska hitta den rätte!