Girig flickvän tar med 23 släktingar på dejten – men pojkvännens klockrena svar får hela släkten att gråta

Hur man träffar sin stora kärlek har varit en fråga som vi människor grubblat på ända sedan vår hjärna blev såpass utvecklad att vi kunde grubbla över saker och ting.

Hur träffar man sin stora kärlek? Det finns nog inget bra och rakt svar på den frågan, människor träffas lite hur som. På jobbet, på barer, via en vän, på en dejtingsajt- eller app – det kan ske exakt var som helst och man vet heller aldrig när det sker.

Men när man väl fått upp intresset för någon så gäller det ju att få till en dejt, så att man kan lära känna varandra lite bättre. På en dejt finns det en del oskrivna regler, som att man kommer dit i tid och är välvårdat.

Förr i tiden hörde det till att mannen alltid betalade notan efter en dejt, eftersom det oftast var han som arbetade och således hade pengar. Men idag är det inte lika självskrivet, även om vissa fortfarande försöker utnyttja den gamla regeln.

Då kan det gå illa – som för den här giriga kvinnan i Kina som tog med sig hela tjocka släkten på sin dejt.

Kvinnan, som enligt Ladbible är 29 år och hemmahörandes i Kina, skulle gå på en blind-dejt med en man för första gången.

Bildkälla: Flickr

23 släktingar dök upp

Dejten hade initierats av mannens mamma, som tänkte att 29-åringen skulle passa bra med hennes son. På förhand gjordes det upp att mannen skulle vara en gentleman och betala för dejten.

Då bestämde 29-åringen sig för att ”testa mannens generositet.” Exakt varför är inte fastställt, men kanske för att se hur långt mannen var villig att gå för att hamna på god fot med henne.

Så kvinnan valde att ta med sig inte färre än 23 släktingar till dejten, vilket tog udden av det romantiska i dejten.

Bildkälla: Flickr

Mannen blev minst sagt chockad när han fick se det stora sällskapet, men bestämde sig för att ge tillbaka med samma mynt.

Kyparen kom över med enorm nota

Middagen flöt på, och de 23 släktingarna höll inte igen utan de både åt och drack till de inte orkade mer.

Då kom kyparen över med notan, som visade sig landa på inte mindre än på dryga 26 000 svenska kronor, vilket inte är så konstigt med tanke på det enorma sällskapet.

Men vid det laget befann sig inte längre mannen kvar på restaurangen. Han hade insett vad som skulle hända och bestämde sig för att lägga benen på ryggen.

Kvinnan och hennes släkt fick helt enkelt ta och betala notan, så deras giriga plan gick helt enkelt i stöpet.

Mannen hörde dock av sig vid ett senare tillfälle för att betala en liten del av notan, vilket ändå får ses som gentelmannamässigt.

Bildkälla: Flickr

Någon andra dejt var det dock inte tal om!

Vilka dårar det finns, som tur är fick kvinnan exakt vad hon förtjänar! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!