Glenn Hyséns intima bekännelse: Detta är min favoritställning i sängen

Glenn Hysén är öppen med det allra mesta.

Som första gäst i Newplays nya intervjuprogram ”Konstiga frågor” berättar den 60-årige göteborgaren om vem han som homosexuell helst hade legat med, om otrohetsaffärerna och vilken som är favoritställningen i sängen.

Det blir mycket trams, skratt och flera intressanta avslöjanden.

Bild: Youtube/Newplay

”Konstiga frågor” är Newplays nya intervjuprogram då en svensk kändis ställs mot väggen samtidigt som han eller hon ska måla av ett känt konstverk. Syftet med det sistnämnda är att personen ska bli distraherad – samtidigt som Jonatan Jonasson dundrar på med tuffa, udda och emellanåt privata frågor.

Glenn avslöjar favoritställningen

Först ut är Glenn Hysén. Den 60-årige göteborgaren är känd för att säga precis vad han tycker – oavsett om det handlar om privata relationer eller känsliga ämnen. Det före detta fotbollsproffset bjuder helt enkelt alltid på sig själv.

Bild: Youtube/Newplay

I avsnittet (nedan) berättar Hysén bland annat om den bisarra kungamiddagen, hur han ser på sig själv som pappa – och vilken som är favoritställningen i sängen.

Jonatan: Skulle du säga att doggystyle är din grej?

– Nej, jag är mer för missionärer och sånt, normala grejer. Det är goast, det är fortfarande så, berättar Hysén och fortsätter:

– Då ser man ju hela … föremålet man sätter på liksom, säger göteborgaren innan hela studion brister ut i gapskratt på grund av det mycket märkliga ordvalet.

Jonatan: Du är helt bränd ibland, Glenn…

– Jag vet, jag vet!

Se nu hela avsnittet i spelaren här under – Hysén bjuder på själv till 100 procent!

Tryck nu på dela-knappen om du också tycker att Glenn Hysén är en härlig prick!