Glupsk man äter hel chokladkaka – visar sig vara 12 doser laxermedel

När man längtar efter något och är ivrig, så är det lätt att bli lite väl entusiastisk eller glupsk när man äntligen får det där som man suktat så efter.

Även om glädjen är stor så gäller det att kunna behärska sig.

Det här fick vi nyligen ett klockrent bevis på då en klantig man tryckte i sig en hel karta med laxermedel i form av en chokladkaka. Det blev hela 12 doser på en och samma gång – och man kan minst sagt säga att det blev fart på tarmen.

Det är mannens fru som nu delat med sig av den lustiga berättelsen på Facebook. Det var av misstag som han tryckte i sig en hel chokladkaka av ett lite udda slag. Det kanske inte låter så vansinnigt kul, men väg då in faktumet att godiset var fyllt med kraftigt laxermedel.

Facebook

Hela 12 rekommenderade doser fick mannen i sig.

Lite som för tjuven som för en tid sedan trodde sig ha stulit droger, men det visade sig vara laxermedel.

Kraftfull diarré

Abby Jimenez, från Minnesota, var detaljrik i sitt inlägg som omgående fick enorm spridning på nätet. Både hon och tusentals läsare ska ha skrattat så att tårarna rann.

”Så i går kväll tog min make ”Ex-lax” (ett välkänt laxermedel). Nu i morse satte skiten igång – bokstavligt talat. Han berättade att nivån av diarré som slog till var så kraftfull att han omedelbart insåg att något var fel.

Han tittade då på paketet och insåg att när det stod att man skulle äta 1 eller 2 rutor, så menade de små rutor, inte hela kakan”, skriver hon.

Oh my God, I have never laughed so fucking hard in my LIFE.So last night my husband took some Ex-lax. Then this…

Gepostet von Abby Jimenez am Donnerstag, 1. August 2019

Abby ringde då USA:s motsvarighet till Giftinformationscentralen, men det skulle inte bli det enklaste samtalet att ta sig igenom.

Jag kunde inte sluta skratta. Mannen på andra sidan luren trodde nog att det var ett skämt. Jag hoppas att de spelar in sina samtal och har roligt åt det här på något personalmöte, för bara tanken av att jag försökte förklara att min 39-årige man just ätit en hel karta med laxermedel får mig att skratta”.

”Jag älskar er”

Abby skriver också i inlägget att hennes make kommer att bli bra – och han har dessutom godkänt att frun delar med sig av hans lite pinsamma incident på Facebook.

Jag dör här borta! Hur kan ert liv vara så komiskt? Jag älskar er, tusen tack! Och tacka din man för att du tilläts dela det här”, skriver en läsare.

Helt underbart att du berättar om den här galenskapen till historia”, tycker en annan.

Jag håller med till fullo – det är fantastiskt med människor som kan bjuda så här på sig själva.

Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får läsa om det här!