Gnällspik tröttnar på grannens högljudda vrålåk – men fräcka fyndet vid bilen gör ägaren rasande: ”Ring polis”

Många irriterar sig på högljudda grannar, brummande bilar och andra oljud.

Det finns olika sätt att få tyst på sådant oväsen, men dialog och samtal brukar vara det mest effektiva. En person valde dock att ta till en helt annan metod när en närboendes Mustang lät alldeles för mycket.

Tillvägagångssättet väcker nu starka känslor på nätet.

Expanderande fogskum används vanligtvis för tätning och utfyllning vid byggnation av olika slag, men nu visar det sig att det även kan finnas ett tidigare oupptäckt användningsområde.

Bild: Facebook/Aaron Robinson

När amerikanen Aaron Robinson kom ut till sin Ford Mustang, med ett avgassystem som får bilen att låta mer än normalt, noterade han vad som såg ut som två stora kulor vaniljglass sticka ut från avgasrören.

Fick ett mycket ilsket brev

Till tätningen, som alltså snart visade sig vara stelnat fogskum, hörde ett argt blev från en granne som var mäkta irriterad över hur mycket Aaron och hans bil väsnades.

Bild: Facebook/Aaron Robinson

”Äntligen har jag hittat dig”, inleddes lappen.

”Du vill ha vår uppmärksamhet. Du vill inte ha vår uppmärksamhet. Du har 14 dagar på dig att ordna med ljuddämpare, eller sätta tillbaka originalgrejerna. Irritera oss inte, du kommer bara ångra det. Vi uppmuntrar dig att ringa polisen eller installera videoövervakning – ingenting kommer fungera”, menade den arga grannen som dessutom skrev med numret till polisen.

”Fixa en ljuddämpare!”, avslutades sedan brevet.

Oavsett vad man tycker om högljudda bilar så rekommenderas inte fogskum för att bli av med problemet.

Isn’t this cute, please come near me or my family or my car cameras and guns for days….if anyone knows anything let me…

Gepostet von Aaron Robinson am Mittwoch, 20. Mai 2020

”Ärligt talat, jag är en resonlig människa, vilket innebär att jag direkt skulle ha ändrat, man behövde bara fråga…”, skrev Aaron Robinson själv på Facebook.

Rätt eller fel att köra in fogskum i avgasröret för att få tyst på bilens oväsen? Vad tycker du?