Granne hör kidnappad kvinna ropa ”Hjälp, släpp ut mig” – visar sig vara rastlös papegoja

Poliser är otroligt värdefulla för samhället. De skyddar och hjälper oss medborgare – för det förtjänar de all vår respekt. Det är i alla fall min bestämda åsikt.

Fyra poliser i USA hade visserligen en lite annorlunda dag på jobbet när de av en orolig granne ringdes till ett hus för en misstänkt kidnappning. Det skulle dock visa sig vara betydligt mer oskyldigt än så – och nu skrattar tusentals åt den unika händelsen.

Ja, fyra poliser i Florida kallades i ett brådskande ärende till ett hus. Enligt The Palm Beach Post hade en orolig granne ringt angående röster från det intilliggande hemmet. ”Släpp ut mig”, ska man ha hört en kvinnoröst ropa från villan.

Kvinna som skrek på hjälp

När konstaplarna anlände till platsen möttes de av en man som i stilla ro reparerade sin bil på husets uppfart.

Bild: Youtube/ViralHog

”Jag bytte bromsarna på min frus bil och hade då min 40-åriga papegoja, Rambo, i hans utomhusbur där han tycker om att prata och sjunga. Plötsligt dök det upp poliser som sa att en granne ringt angående en kvinna som skrikit på hjälp”, säger mannen som bor i huset.

Bild: Youtube/ViralHog

”Jag presenterade då Rambo för poliserna och vi fick oss alla ett gott skratt. Sedan gick jag även över till grannen som ringde polisen med Rambo. Även hon skrattade. Ibland ropar Rambo ”Hjälp, hjälp – släpp ut mig”. Något jag lärde Rambo när han var liten och bodde i en bur”.

Det hela fångades på film och blev till ett Youtube-klipp som Palm Beach-polisen sedan delade på Twitter. Se det här nedanför!

För att sammanfatta – polisen ringdes till en misstänkt kidnappning då en granne tyckte sig höra en kvinna som ropade på hjälp i huset intill. Det visade sig dock bara vara en papegoja som var på bus- och prathumör.

Så kan det gå – djur är ju bara för härliga! Alla fick sig ett gott skratt!

Tyckte du också att detta var roligt eller sött? Tryck då på dela-knappen så att även dina vänner får se det här!