Grovjobbaren Phil blir kåt av att leva som en bebis: ”Det är skönt att kissa i blöjan”

Som vuxen har man möjlighet att leva exakt vilket liv man själv vill, så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar andra människor. Vissa gillar att gå på fotboll, vissa gillar att lägga pussel – medan vissa har lite med udda hobbys. Phil, från England, tillbringar helst sin fritid med att leka bebis tillsammans med sin flickvän.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Phil är en vuxen man med ett speciellt intresse, han älskar att låtsas att han är en bebis, en fetish som kallas infantilism. Till vardags jobbar han på byggen med att lägga grunder till byggnader – men på fritiden blir hand omhändertagen av sin flickvän som en mor tar hand om sin bebis.

”Gillar att kissa i blöjan”

Det som ingår i parets lek är att Phil har på sig blöja, blir matad med nappflaska, sover i en spjälsäng och leker med barnleksaker.
– Det är väldigt bekvämt att ha blöja på sig, jag gillar att kissa i blöjan men inte att bajsa i den. Barbara gillar dock inte att byta blöja på mig, hon sätter bara på mig nya, rena blöjor, säger Phil i ett klipp från Facebooksidan On The Tools.

Bildkälla: Facebook

”Älskar att ta hand om honom”

Efter att Phil och Barbara träffats tog det ungefär ett år innan Phil berättade om sin fetish, något som Barbara enbart ser som positivt.
– Jag älskar att ta hand om Phil. Jag ger honom mat och ser efter honom, det har fört oss närmare varandra, säger Barbara till On The Tools.

Bildkälla: Facebook

”Slipper tänka på räkningar”

Phil har tidigare aldrig berättat för sin familj eller sina kollegor om sin ovanliga hobby, av rädsla för att bli utfryst.
– Men nu vill jag att folk ska få förståelse för att det här är helt normalt för mig. Det är ett sätt för mig att slippa tänka på alla vuxen-problem, som räkningar och annat tråkigt. Jag vill att folk ska sluta döma andra, säger Phil till On The Tools.

Bildkälla: Facebook

Se hela inslaget här nedanför!

https://www.facebook.com/onthetools/videos/2373345369661992/?__xts__[0]=68.ARA0-GDZv8JD88pkKCtI4ltDbYCm7Ums_BXsvxZtf2a4jCjajvCW7wiTsorsJurxhSjJMf4Cd_qV9hEx9jLAaMXw4U_DPjEWiLuVgvA7yPez8TuEydp3zQngrjgASKvnXs_OkoGNp6tn4m3KQSfcQBoJQfKtRkVcrS9Ib1jbnbFPm05IY-2DbZlyY-5XnAoAsrdpZ_DN7seXznCZYUR7mylha-ALW3QlB2AbQHLOQDxWDEEzkK9SCKm-xa3sc3HylQrcCRyZkOYuQBB8VhCDUJXaP5z_jRfTzhfpfvtFalE5RN8KxDG94kB6QxFKSqjk-UEChrUiTRSLx0qWil0&__tn__=-R

Vad skönt att de får leva sitt liv på sina egna villkor! Tryck nu på DELA-knappen!