Här är Carolina Gynnings intima dildo-video – misstaget får följarna att trilla av stolen

Carolina Gynning är entreprenören som blev ett namn med hela svenska folket när hon vann Big Brother 2004. Sedan dess har Gynning gjort tv, film, film, musik, bloggat, designat smycken, målat – listan kan göras milslång.

Idag har Carolina Gynning hunnit bli 45 år gammal och är en av våra mest omtyckta kändisar.

Den glada skånskan är aldrig rädd för att vara sig själv. Hon är dessutom väldigt ärlig mot sina hundratusentals följare – och heller aldrig rädd för att bjuda dem på ett skratt eller två när tillfälle ges.

Många av Gynnings följare på Youtube fick sig både en chock och ett gapskratt häromveckan, när Carolina bjöd på lite väl mycket.

På Youtube har Carolina Gynning nästan 18 000 följare, som regelbundet får följa med Carolina och pojkvännen Viktor på äventyr.

Lägger ägg i löshåret

I ett klipp, från den 11 oktober, får vi se Carolina och Viktor när de försöker få ut en höna ur sitt badrum. Men problem uppstår när det visar sig att hönan värpt ett ägg – mitt i Carolinas löshår.

Bildkälla: Youtube

– Du skojar, ser du vad som ligger där, hon har värpt i löshåret. Ärligt talat, hur fan kan hon lägga ägg i löshåret? Nu blir det omelett, utbrister Carolina i klippet.

Men klippet inifrån badrummet bjöd på mer än bara ägg och löshår.

Stor dildo fladdrar förbi

När Carolina går in i badrummet, med en filmande Viktor i slåptåg, kan man skymta en detalj som varken Caroline eller Viktor hade räknat med – en stor dildo.

Bildkälla: Youtube

På badrumsskåpet ligger den, något som Carolina uppfattar – men för sent.

– Åh nej, vad är det här? Det här är för mycket, skrattar Carolina och lägger undan den barnförbjudna leksaken.

Här kan du se hela det roliga – och sannolikt lite pinsamma – klippet!

Vad tycker du om Carolina Gynning? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, men se till att hålla god ton!