Här är skitdyra designväskan – som ser ut precis som en vanlig hundbajspåse

Trender och mode slutar aldrig att förvåna.

Det ena är numera knasigare än det andra – och vad hände egentligen med att det ansågs snyggt att klä sig propert och smakfullt?

Vi har tidigare skrivit om 17 designmissar som är så pinsamma att det inte är klokt, men nu kommer den svindyra ”hundbajspåsen” som nog ändå tar priset!

Tycker du det känns trendigt, snyggt och modernt att gå runt med en svart hundbajspåse i ena handen? Då kan Bottega Venetas ”BV Twist bag” vara något för dig.

Bild: Bottega Veneta

Det är alltså en lyxig handväska som kostar 2 200 dollar – motsvarande strax under 20 000 kr – och som enligt den allmänna uppfattningen ser ut precis som en vanlig hundbajspåse.

Väskan ser ut som en hundbajspåse

Andrea Smith, från London, var en av de första som noterade den otroliga likheten.

– Jag kollade runt på nätet och skämtade om priset på designväskor och satte nästan mitt te i halsen när jag såg den här och hur mycket den kostade. Det är löjligt, säger hon till The Sun.

– Jag är själv hundägare och spenderar mycket tid i parker – och när jag såg den här väskan i handen på modellen så skrattade jag rakt ut, berättar Andrea Smith, vars iakttagelse nu roat människor världen över.

Bild: Bottega Veneta

Medan en ”BV Twist bag” går på cirka 20 000 kr så kostar ett 400-pack med helt vanliga hundbajspåsar blott 99 kr hos exempelvis Tinybuddy.

Kvaliteten må vara något bättre på den dyrare varianten, men å andra sidan är ju prisskillnaden astronomisk.

Visst tusan har det här med trender och mode börjat gå för långt? Tryck nu på dela-knappen här under om du håller med!