Här är hemliga sexleksaken – som kan rädda tusentals svenska förhållanden i vinter

I höstmörkret kan det vara lätt att sexlusten tappar lite fart efter sommarens hetta. Men nu finns en sexleksak för män som kan göra samlivet mer spännande, trots att löven fallit från träden.

Det är nämligen ett penisöverdrag med vibrationer som kan styras via en app i telefonen. Antingen styr man den helt själv eller så låter man sin partner styra.

Är man riktigt äventyrslysten kan man till och med låta en främling styra åt en, skriver brittiska The Mirror.

Nu när höstmörkret lagt sig som en blöt filt över hela landet är det lätt att man går in i en liten dvala, där man bara låter dagarna passera. Något som ofta kan minska under höst- och vinterhalvåret är sexlusten.

Kryddar till sexlivet

Men nu har ett amerikanskt företag lanserat en sexleksak för män som ska krydda till sexlivet även under årets mörkaste månader.

Leksaken fungerar som ett överdrag som man trär över penisen. Överdraget vibrerar och är kopplat till en app i telefonen och kan styras av den som ”bäraren” tillåter.

Till exempel kan en flickvän eller fru styra över ”massagen” som enligt företaget själva ska kännas som riktigt sex.

Förstorar snoppen

Överdraget kan även användas tillsammans med en partner, som då får uppleva en lite större snopp än vanligtvis då överdraget är några millimeter tjockt.

I och med att överdraget är så diskret ska det även gå bra att bära under kläderna, vilket innebär att en partner kan skicka ”vibbar” lite när som helst.

Är man istället sugen på något ännu mer kinky kan man låta vem som helst styra – genom att göra sitt överdrag upptäckbart via bluetooth. Då kan vem som helst inom det upptäckbara området styra ens lilla mysstund.

Det här är ju underbara nyheter för alla snuskisar! Tryck på dela-knappen så att dina lite snuskigare vänner får se det här!