Här är julstrumpan som rymmer hela 3 flaskor vin

När julmaten, alla klappar, dekorationer och granen är inhandlade inför tomtens besök – då kanske man tror att allt är klart. Så är det dock inte det här året.

Nej, utan ”vin-julstrumpan” är så klart ingen jul komplett.

Den rymmer hela 3 flaskor, kostar under 100 kronor – och räddar dig när svärföräldrarna blir alldeles för tjatiga.

FYI – This Christmas stocking holds 3 bottles of wine…

Gepostet von Sosandar am Sonntag, 24. November 2019

Julen är en högtid som bjuder på massvis av traditioner som vi ska förhålla oss till. Man har olika måsten i varje släkt, men ett maffigt julbord, rikligt av klappar under granen och ett besök från tomten själv brukar vara standard hos de flesta.

Något glas får man unna sig

Snaps till lunchen, sång och dans runt granen, Kalle Anka vid 15.00 och julklappsleken är andra populära saker som många familjer hänger sig åt. Det är något härligt och tryggt med att det är samma procedurer som gäller år efter år.

Amazon

Om det är något man bara måste addera till sitt underbara julfirande i år så är det en speciell julstrumpa. Att det här inte är alkoholens högtid är visserligen sant, men något – eller några – glas måste man ju få unna sig.

Det hör till, enligt många.

Amazon

Vill man avstå är det givetvis helt okej.

Kostar under 100 kronor

Men den här julstrumpan är något alldeles extra. Jag kommer garanterat se till att minst ha en hemma när släkten dyker upp den 24:e december. Den rymmer inte bara 1 eller 2 flaskor vin, utan hela 3 stycken.

Strumpan fungerar som en ”tappkran” och fylls på manuellt.

Amazon

Den kostar just nu 9,99 dollar – alltså strax under 100 kronor – efter att tidigare ha legat på 17,99. Den säljs bland annat via sajten Amazon. Det tillkommer en fraktkostnad, men det får man kanske leva med när en sådan här genialisk julprodukt snart dimper ner där hemma.

Känner du någon som hade älskat en vin-julstrumpa? Tagga då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!