Här är läskiga badbomben – som liknar en blodtörstig, attackerande haj

De flesta människorna har olika rädslor eller fobier.

Många skulle säga att de avskyr insekter som spindlar eller kackerlackor medan andra mår illa bara av att säga orden orm eller råtta.

Sådant här får man givetvis ha respekt för, vi är alla olika – men med jämna mellanrum kan det vara roligt att avdramatisera det hela med ett litet skämt.

Som att ge någon som hatar hajar en skräckinjagande badbomb – som liknar en blodtörstig vithaj.

Trots att vi är mer eller mindre befriade från farliga varelser i vattnet här i Sverige finns det en hel del människor som drar sig för att bada – med anledningen att de är rädda för vad som gömmer sig där under ytan.

En skojig uppfinning

Jag har flera gånger hört just hajar vara den främsta orsaken till att man stannar på torra land. Det kommer säkerligen delvis från allt läskigt man kunnat se på film, men det ska ju till väldigt, väldigt mycket otur om något liknande ska hända i Sverige.

Bild: Shutterstock

Det får vi, givetvis, hoppas att det aldrig sker!

Nu kommer dock en lite skojig uppfinning som säkerligen skickar kalla kårar genom kroppen hos alla hajfobiker, skriver sajten Odditymall.

Bild: Etsy/SoftSkinBubblySins

Eller vad sägs om en badbomb som liknar en blodtörstig, attackerande vithaj?

Bild: Etsy/SoftSkinBubblySins

Kan välja tillhörande doft

Den placeras i badkaret och löses sedan upp. Ur munnen kommer då först en röd färg som ska likna blod och som sedan flyter ut över ytan tillsammans med skummet som är blått, vitt och rött. Slutligen ser det ut som att en brutal hajattack precis skett – i ditt badkar.

Bild: Etsy/SoftSkinBubblySins

Vid beställning, som sker via företaget Soft Skin Bubbly Sins hemsida, kan man också välja en tillhörande doft – bland annat kanel, eukalyptus, rosor eller persika. Badbomben kostar 53 kronor plus frakt.

Känner du någon som avskyr hajar, eller vill testa att bada med en? Den här badbomben kan ju passa båda! Tagga nu din livrädda eller våghalsiga kompis på Facebook, eller DELA vidare den här artikeln till dina vänner!