Här är nya badbyxorna som döljer ditt ofrivilliga stånd på stranden i sommar

Här är nya badbyxorna som döljer ditt ofrivilliga stånd på stranden i sommar

Alla vi som har en penis har varit med om det…

Man börjar tänka lite förbjudna tankar på badhuset eller på stranden – och den där vilden man har mellan benen börjar växa ofrivilligt.

Bulan som då skapas kan bidra till pinsamma situationer och man vill helst inte att någon ska se det. Antingen får man lägga sig i en position så att man döljer sin bånge, eller så kan det vara läge för ett toalettbesök till dess att den lugnat ner sig.

Nu kommer dock en lösning på det här problemet – och det är en dröm som blir sann för alla män som har lätt för att få stånd under somrarnas strandbesök.

Vi skrev nyligen om badbyxorna som såg ut att vara gjorda helt i jeans, men nu kommer en variant som nog slår det mesta i sitt slag.

Det är Pornhub, världens största porrsajt, som nu släpper sina första badbyxor – med den unika detaljen att de helt ska kunna dölja det manliga ståndet. Man kallar plagget för ”The bonerless bathing suit” och det hjälpa killar att kamouflera bulan som ju faktiskt helt ofrivilligt kan skapas i brallan.

Pornhub

Hur går det då till?

Går att få till rea-pris

Jo, den svart-orangea byxan innehåller ett speciellt och inbyggt foder i 100 procent lycra. Det ska ”hålla ner” penisen, utan att varken skapa smärta eller skada. Däremot ska det klara av att dölja vad som faktiskt försiggår där inne, skriver Ladbible.

Visst låter det helt otroligt?

Corey Price, VD på Pornhub, förklarar:

– Vi har jobbat hårt med utvecklingen av den här första badbyxan av sitt slag. Den ska öka komforten och njutningen för de mest svårbemästrade stånden.

PIXIMUS

Medan brallans inre lager alltså är tillverkat i ett högkvalitativt material som andas så är den yttre delen gjord i vattenavstötande polyester.

Badbyxorna säljs för 69,95 dollar, motsvarade drygt 675 kronor – men om man använder bonuskoden ”BONER” så sparar man hela 20 dollar.

Här kan du se en musikvideo om de omtalade badbyxorna!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=UnoEWDR5-0Q” /]

Känner du någon som lätt får det lite hett i brallan? Då kanske det här kan vara en smart investering inför sommaren! Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här nyheten till dina vänner!