Här är nya BH-inläggen – som kyler ner dina bröst

Det är så varmt just nu att många desperat söker möjligheter för att kylas ner. Att bara sitta i skuggan och halsa vatten räcker inte för somliga – och enligt flera prognoser kommer hettan att bli ännu mer påtaglig under de närmaste dagarna.

Det här gäller både Sverige och andra länder i Europa.

I sådana här tider brukar det dyka upp produkter på marknaden som ska hjälpa oss att härda ut – och nu är den kanske mest briljanta uppfinningen här!

Eller vad säljs om ett BH-inlägg – som hjälper till att kyla brösten?

Bild: Polar Products

Visserligen är det ju anpassat för kvinnor, så det är bara aktuellt för hälften av oss – men å andra sidan måste vi hjälpas åt i värmen, så min tanke är att alla män med en fru eller flickvän nu ser till att köpa en sådan här som en fin sommarpresent.

Ska kännas bekväma

Uppfinningen kallas ”Cool58 Bra coolers” och är framtagen av företaget Polar Products för att man ska kunna kyla ner tuttarna när det blir alldeles för varmt. Ska jag vara helt ärlig, så har jag längtat efter något sådant här i flera år.

På något mirakulöst sätt så fryser inläggen vid 14 grader, så de går utmärkt att ”aktivera” i till exempel kylen eller kallt vatten. Då de är gjorda av bomull behöver man inte heller oroa sig över att de ska kännas obekväma.

Varje standardpaket innehåller två inlägg – ett för varje bröst. De går att beställa i storlekar som passar kuporna A, B och C.

Bild: Polar Products

Kostar cirka 350 kr

Även D och ännu större kupstorlekar går bra, men då får man två inlägg för varje bröst. En bonus är att produkten uppges vara väldigt diskret, enligt Ladbible.

Vad kostar det då att kyla ner sin hylla i sommar? Jo, för endast 37,11 dollar, motsvarade cirka 350 kronor, är ett sådant här BH-tillägg ditt. Det är visserligen en liten slant, men tänk så skönt att kunna svalka tuttarna när värmen tränger sig på!

Vill du slå till? Köp då inläggen här!

Snälla, tryck nu på DELA för att sprida den här viktiga nyheten!