Här är nya chipsen – som gör dig dyngkåt

Chips är ett underbart snack, det passar perfekt till nästan alla tillfällen. Det som gör chips så mångsidigt är att de finns i många olika smaker.

Vinäger, lök, ost, bacon, dill och grill. Smakerna är så många att de nästan inte går att räkna.

Chips är många saker, men har nog sällan betraktats som romantiskt eller sexigt. Men nu kan det vara dags att tänka om.

Nu släpper nämligen ett företag chips som ska göra en kåt och full av lust, enligt brittiska The Mirror.

Det är den brittiska chipstillverkaren Tyrrells som, inför Alla hjärtans dag, släpper en ny sorts chips som ska ha en ”provocerande” effekt på de som äter dem.

Ska trigga hormoner

Chipsen kommer att ha en smak av honung och chili, vilket enligt tillverkaren ska fungera som afrodisiakum och göra en kåt.

Enligt dem så har chilin effekten att den ökar pulsen och endorfintillströmningen i kroppen samtidigt som honungen ska trigga våra hormoner.

Bildkälla: Shutterstock

Säljs under begränsad tid

Vill man krydda till myskvällen med lite ”kåt-chips” så får man passa på – chipsen kommer nämligen bara finnas tillgängliga fram till Alla hjärtans dag.

– Vi försöker alltid att komma på nya saker som är lite lustiga och unika med våra chips. Just de här chipsen har en lite speciell plats i hjärtat i och med att de är de första chipsen med den här effekten, säger Sarah Lawson, marknadschef på Tyrrells.

Tänk vilken effekt de här chipsen kan ha på fredagsmyset! Tryck nu på dela-knappen så att dina chipsälskande vänner får se detta!