Här är puben där du kan släcka törsten med iskall öl – spritt språngande naken

Brukar du stå och välja kläder i timmar innan du ska gå till puben för att dricka öl med dina vänner?

Nu behöver det inte längre vara ett problem – puben Norman’s Coach & Horses i centrala London börjar nu nämligen med nakenkvällar.

Det är exakt som det låter, du får helt enkelt kila ned till puben och njuta av kall öl och gott sällskap, spritt språngande naken, skriver CNN.

Norman’s Coach & Horses är en av Londons mest anrika pubar och har funnits sedan 1847. Sedan år 2006 drivs puben av Alistair Choat som tillsammans med sin dotter har jobbat hårt för att puben ska vara en traditionell engelsk pub med allsångskvällar och ständiga besök från författare, journalister, skådespelare och artister.

Startar nakenkvällar

Från och med i juni innefattar gästerna även de som gillar att dricka sin öl utan en tråd på kroppen.

Idén föddes när puben gav ut sin egen nakenkalender i ett försök att samla in pengar för att få behålla sin älskade pub.

– I Juni kommer vi att köra en hel nakenkväll. Vi har inget datum spikat men det kommer att bli av så att alla som vill avnjuta en öl helt nakna ska få chansen att göra det i centrala London, säger Alistair Choat till CNN.

Alastair Choat. Bildkälla: Facebook

”Kommer bli skitkul”

För att få hålla en nakenkväll har Alistair varit tvungen att ansöka om tillstånd, på ungefär samma sätt som när sexklubbar anordnas i och med att det kommer vara mycket naket.

– Om alla är nakna kommer det ju bli skitkul! säger Alistair Choat till CNN

Puben i övrigt beskrivs av Alistair själv inte som glammig – men att folk föredrar att ha det så.

– Det är en traditionell pub. Det har aldrig varit fint härinne och det är därför som folk kommer hit, säger Alistair Choat till CNN.

Bildkälla: Facebook

Vill man besöka den anrika puben så hittar man den här.

Skulle du kunna tänka dig att göra ett nakenbesök här?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina ölälskande vänner också får se det här!