Här är restaurangen som ger dig 5 000 kronor – för att äta baconinlindad prinskorv

Julen närmar sig med stormsteg med allt vad det innebär.

För det är inte bara familjemys och tända ljus – julen innebär också massor av fantastisk mat. Finns det något bättre än att slå sig ned framför ett redigt, hemlagat julbord?

Nu finns chansen att få riktigt bra betalt för att äta julmat en restaurang i England, de söker nämligen någon som vill provsmaka deras julkorv, skriver brittiska The Mirror.

Det är restaurangen The Oast House i engelska Manchester som vill ha tag i en riktig korvälskare – och är villiga att betala rejält för det.

Prinskorv inlindad i bacon

Restaurangen söker någon som vill proväta deras ”pig in blanket”, en engelsk julkorv som består av en vanlig prinskorv inlindad i bacon.

För besväret betalar de hela 500 pund, vilket motsvarar ungefär 5 800 kronor.

Bildkälla: Facebook

”Måste verkligen älska julmat”

I sin annons skriver restaurangen att de arbetat med julmenyn i flera månader och nu vill de ha en ”äkta julkonnässör” som ska få smaka på menyn och sedan ge en helt ärlig recension av maten.

Allt man behöver göra är att skicka dem ett gammalt, personligt julminne.

”Få oss att skratta eller gråta”

”Har du gjort bort dig rejält på en julmiddag? Bränt sönder kalkonen eller välte er hund hela matbordet? Skicka in din julhistoria och lyckas du få oss att skratta eller gråta så kanske du får den här unika chansen,” skriver de i sin annons.

Tänk att få betalt för att äta prinskorv! Tryck nu på dela-knappen så dina julälskande vänner också får chansen att söka det här drömjobbet!