Här är sjuka ”lösningen” på toalettpapperbristen – sprids nu som en löpeld på nätet

Ingen har väl missat att många matbutiker fått slut på sitt toalettpapper nu när människor bunkrar upp där hemma under coronakrisen?

Även om myndigheter och tillverkare bedyrat att rullarna inte kommer att ta slut helt, så är bristen i butikerna just nu påtaglig.

Det här får personer att ta till drastiska metoder – och nu väljer många att virka sitt egna ”dasspapper” för att bygga ett tillräckligt lager.

Det sägs att kaotiska tider kräver drastiska åtgärder – och det verkar stämma.

Bråkas om sista rullarna

I alla fall när det handlar om att införskaffa toalettpapper nu under coronakrisen. Vi har senaste dagarna matats av bilder på hyllor som gapar tomma i matbutikerna – och inte sällan handlar det om just dasspapper.

Folk hamstrar nog för att kunna skita en hel livstid.

Det har släppts klipp på när folk bråkar om de sista rullarna – och även om det givetvis är en allvarlig situation som vi befinner oss i, så får nog en del ta och sansa sig.

Både myndigheter och tillverkare har försäkrat att toapappret inte kommer att ta slut under coronautbrottet – även om det kan se ut så i affärerna.

Nu tillverkas virkade toarullar

Nu kommer dock en kreativ, men märklig, lösning på den tillfälliga bristen av dasspapper – och ”trenden” har redan spridits över hela världen.

Bild: Reddit / CosmicKeys

Vad sägs om att virka dina egna toarullar?

Bild: Reddit / CatTheDestroyer

Ja, det är faktiskt vad somliga nu väljer att göra, vilket sajten Diply rapporterat om. På forumet Reddit har det lagts upp massvis av bilder på när folk skapat sina egna toalettpapper – av tyg.

Bild: Etsy / kiwicrochets

Huruvida tanken är att det ska användas en gång, eller att man ska tvätta rullarna, är oklart – men gissningsvis är det upp till var och en.

Bild: Reddit / katiehwll

Det känns dock, för egen del, som att man nog tar och avvaktar ett tag innan man hoppar på den här trenden.

Vad tycker du om det här? Sjukt eller smart? Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker!