Här är sköna madrassen för dig med bula på magen – oavsett om du är gravid eller har öl-mage

Något av det bästa som finns är att bära ett annat liv inuti sig.

Graviditet är något otroligt fint och det är en tid som många minns med både glädje och kärlek, men det kan också uppstå jobbiga situationer på grund av den där bulan på magen.

I synnerhet under sommartid tenderar det bli extra kämpigt. Nu har det dock kommit en produkt som kan underlätta för blivande mammor – eller om man bara har en putande mage.

Det finns många saker som kan vara jobbiga när man är gravid under sommaren. Det är varmt och kvalmigt, magen är i vägen – och det är extra svettigt när man behöver bära runt på något mer än sig själv.

Nu har det dock kommit en uppblåsbar madrass som nu kan rädda vardagen för alla havande mödrar och på sajten Amazon kostar den 74,99 dollar – motsvarade cirka 700 kronor.

Bekväm för höfter och rygg

Eventuellt är det värt en investering! Det hävdar i alla fall flera användare.

Bildkälla: Instagram / @cozybumpau

Det som är speciellt är att madrassen, som både kan användas i vatten eller på torra land, har ett hål anpassat för att rymma en gravidmage. Den är dessutom utformad för att vara extra bekväm för höfter, rygg och ben, skriver sajten Diply.

Bildkälla: Instagram / @munequita_bonita69

Madrassen ska också, enligt tillverkaren, vara betydligt mer stabil än sina konkurrenter – som kan vara lätta att kantra med. Många användare nöjer sig inte heller med att använda den i havet eller i poolen, utan har den också i samband med jobb eller TV-tittande.

Bildkälla: Instagram / @meghan_mosakowski

Den är värd varenda krona. Man kan ligga både på sidan och på magen (och då få massage av sin kille). Jag känner mig också betydligt mer avslappnad i höfter och rygg”, skriver en användare på Amazon.

Den här madrassen räddade nästan mitt liv under graviditeten”, menar en annan.

Bildkälla: Instagram / @danibonnor

LÄS ÄVEN: Här är uppblåsbara motorbåten – med inbyggda drinkhållare

En bekväm madrasslösning som kan användas så gott som överallt, ett speciellt hål för magen och extra stabilitet. Dessutom till en rimlig peng. Det här känns som en superinvestering för alla gravida mammor – i synnerhet nu under sommaren.

Känner du någon som borde skaffa den här geniala uppfinningen? Tagga då den personen på Facebook! Det kan antingen vara en gravid kvinna eller din kompis med lite för stor mage!